Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Чутки навколо DVB-T2 приймачів

<< < (2/10) > >>

Yaro:
Опа, оце так  :o Ну молодці, що й казати...

cgr:
Шулери,курде!!!! :o

mikol:

--- Цитата: Yaro від 06:51:26, 21 Березня 2012 ---У нас у смт. Великий Березний, на Закарпатті, встановлено приймачі типу Harmonic ProView 7000 DVB-T2. На жаль, характеристик не маю. Транслюється 29 каналів. Тільки от практично ніхто не дивиться, бо ні приймачів відповідних у людей, ні будь-якої інформації в місцевій пресі нема.

--- End quote ---
Harmonic ProView 7000  цен не DVB-T2 приймач, а DVB- S  професійний приймач  і встановлені вони на станціях де встановлені передавачі "Зеонбуд" для прийому з супутника пророграм для ретрансляції
 в DVB-T2 .(Якщо цікаво можу характеристики скинути.)

vasjabr:
Всі ви файно пишете, говорите... Але ще ніхто нікого не примушує дивитися ті чи інші канали... Пам"ятаю ще кілька років на селах дивилися 1-2 канали (УТ-1, УТ-2) і такої якості, що на футбольному полі м"яча не було видно...
А зараз є СТБ- для чого наземне??? Хай подавляться ним!!! Попит породжує пропозицію, а не навпаки! Може я в дечому і помиляюся... ca., *-P

Yaro:

--- Цитата: mikol від 11:44:33, 21 Березня 2012 ---Harmonic ProView 7000  цен не DVB-T2 приймач, а DVB- S  професійний приймач  і встановлені вони на станціях де встановлені передавачі "Зеонбуд" для прийому з супутника пророграм для ретрансляції в DVB-T2 .(Якщо цікаво можу характеристики скинути.)

--- End quote ---

Так, то моя помилка  ca., Саме для ретрансляції, вірно.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version