Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення
Чутки навколо DVB-T2 приймачів
VANOS:
--- Цитата: SashaTv від 14:05:09, 24 Березня 2012 ---................... Мені простіше "тикнути" тестером на вихід БЖ- Вам "перекрутити" БЖ з аналогічного приймача.Одним словом в нас різний алгоритм пошуку несправності.
--- End quote ---
Якщо це ваша робота питань немає.
А от мені щоб знати якому майстру віддати в ремонт, а тестер я не завжди ношу із собою, інколи простіше виконати дану операцію.
Я в принципі нічого не маю проти даної конструкції Strong 8500 вона має право на існування. Але погодьтеся якщо б продумали конструкцію краще, то простіше можна б було вирішувати питання ремонту при технічному обслуговуванню.
Я вже не кажу про можливість ремонту на ходу, простою заміною неробочих блоків. Простіше взяти із собою БЖ до клієнта, там його просто поміняти, а не робочий забрати із собою для подальшого ремонту. Це досить актуально в таких точках як бази відпочинку, кафе і т.д. *-I
BOB_2005:
Взагалі то Strong в порівнянні з глобо стоїть на голову вище в плані якості виконання та якості елементної бази.В свій час я багато поставив стронгів і в ремонт попало дуже мало-на пальцях руки можна порахувати.А щодо глобо то тут без коментарів.А на рахунок ремонту бж чи взагалі ремонту- то цим повинні займатися люди які мають поняття в радіотехніці та електроніці.Як кажуть кесарю-кесареве а слесарю- слесареве.
slavon:
--- Цитувати ---Взагалі то Strong в порівнянні з глобо стоїть на голову вище в плані якості виконання та якості елементної бази.
--- End quote ---
Ага, Ви це власникам маталолому від Віазаду під назвою Стронг 7700/07 розкажіть ... :2funny: :2funny: :2funny: Стронг взагалі не має своїх виробництв, це просто торгова марка і не більше того, а на якому китайському заводі якої кантори вони замовили DVB-T2 чудо одному богу і Стронгу відомо..., бо на приклад Стронг 7700/07 клепає Нюлмакс... ca.,
mikol:
Все змішали в одну купу. Зеонбуд(недержавна фірма) збудувала за один рік,за свої гроші, мережу передавачів цифрового телебачення DVB-T2 і буде їх в подальму експлуатувути заробляючи на тому,а до наповнення мультиплексів програмами ніякого відношення вона немає,ліцензії на мовлення роздає(продає) Нацрада з питань телебачення.Побудова чотирьох мультиплексів це лише перший крок в розвитку DVB-T в Україні.Будуть будуватись ще мультиплекси (не обовязково Зеонбудом)і зявляться ще канали можливо і платні .І будувати і розвивати мережу цифрового наземного телебачення в Україні обовязково потрібно.(Яким методом окрема тема).А приймачі , поживемо- побачимо як вони працюють і скільки будуть коштувати .
kandrij:
А 150 млн.грн.виділених державою Зеонбуду-це що, копійки?
Навігація
Go to full version