Головна категорія > DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Чутки навколо DVB-T2 приймачів

<< < (4/10) > >>

b.wan:
А під кожурою криется ось таке, щоб замінити запобіжник треба знімати матерінку. Конденсатори на рік два, коротко кажучи ціна дуже завищена. 80$ це жах,буде 40$ тоді будем брати людям.А для тесту мушу брати. гроши на вітер.

slavon:
А якщо, не дай Бог, щось станеться з БЖ - міняй усю мамку... Ні такий приймач я точно ставити не буду...  ca.,

валютчик:
я памятаю перший супутниковий цифровий Echostar брав за 220 долярів!!! враховуючи що він без ему!! жах бере як подумаю.....зараз по 20 баксів з більшими функціями.

SashaTv:

--- Цитата: b.wan від 06:54:20, 24 Березня 2012 --- щоб замінити запобіжник треба знімати матерінку.

--- End quote ---
В більшості випадків заміною одного запобіжника ремонт необійдется.Не думаю,що для майстрів стане проблемою відкрутити пару саморізів.А от хто звик ремонтувати БЖ тільки їхньоє заміною на новий-то для них це буде проблема зремонтувати такий чи подібний приймач.

--- Цитата: b.wan від 06:54:20, 24 Березня 2012 --- Конденсатори на рік два,

--- End quote ---
Як визначили?

--- Цитата: slavon від 08:42:32, 24 Березня 2012 ---А якщо, не дай Бог, щось станеться з БЖ - міняй усю мамку.

--- End quote ---
Так небуває,хто в темі-той зрозуміє.
 Щодо ціни.Це є перші приймачі в продажі-а пройде рік-два от тоді і буде нормальна ціна / принаймі так було завжди/.Зараз претензії-обговорення "дорого" тощо просто нідочого.
 Всередині,правда,побачив  один нюанс. А саме відсутність захисту від перенапруги  /варистора по вході/ -це в наших умовах є недоліком/ або для когось заробітком) /.

slavon:

--- Цитувати ---Так небуває,хто в темі-той зрозуміє.
--- End quote ---
Як не буває ??? Що взагалі не буває і БЖ по Вашому вічні ???? А вихід з ладу імпульсного трасформатору ???

--- Цитувати ---Щодо ціни.Це є перші приймачі в продажі-а пройде рік-два от тоді і буде нормальна ціна / принаймі так було завжди/.Зараз претензії-обговорення "дорого" тощо просто нідочого.
--- End quote ---
Зараз сам Зеонбуд зі своїм недолугим пакетом нідочого, ось в чому проблема..., і щоб народ почав підключатися до нього він має запхати у свої мульти-пакети як мінім усе українське що зараз є на Амосі 2/3 + Астра 4А в ФТА+БІСС, включаючи ТВІ, 2+2 ітд.тп. Плюс до того запропонувати платний пакет з 30-40 каналів, на кшталт Екстри чи Віазаду, по ціні нижчій ніж кабельщиків чи ДТН провайдерів...  ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version