Автор Тема: Не працюе пульт в Sparc  (Прочитано 1721 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 518
  • Рейтинг: +17/-0
Не працюе пульт в Sparc
« : 18:05:34, 07 Березень 2012 »
Добрый вечір шановні форумчани!
Щойно придбав цього реса ,залив імідж Енігма 2(все ок),заливаю Спарк не реагує на пульт,в чому може бути проблема!
Імідж на спарк перезаливав декілька разів!

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 518
  • Рейтинг: +17/-0
Не працюе пульт в Sparc
« Відповідь #1 : 18:26:48, 07 Березень 2012 »
Пробував заливати з іншої флешки ,все те саме  спарк - вибір мови проте з локальної клави вибір мови працює але вже  Вибирати саму мову не хоче(не підтвержує)

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4219
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Не працюе пульт в Sparc
« Відповідь #2 : 19:05:32, 07 Березень 2012 »
Пульт старого чи нового типу ??? В мене нового типу пульт також не хотів працювати на більш старших версія ПЗ. Довелося лити останню версію Шпарку. Також, при масовій установці даних приймачів, для підстраховки установщику добре мати пульт старого типу...
« Останнє редагування: 20:02:05, 07 Березень 2012 від slavon »
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 518
  • Рейтинг: +17/-0
Не працюе пульт в Sparc
« Відповідь #3 : 19:13:53, 07 Березень 2012 »
Нового ,зараз з оф сайту скачав їхню версыю спарку,заллю відпишу!

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 518
  • Рейтинг: +17/-0
Не працюе пульт в Sparc
« Відповідь #4 : 19:22:26, 07 Березень 2012 »
Ніяк не можу скачати нового іміджу ,весь час вискакує битий архів!

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4219
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Не працюе пульт в Sparc
« Відповідь #5 : 19:32:53, 07 Березень 2012 »
Відключіть сторонні завантажувачі, попробуте закачати архів засобами самого браузеру Firefox чи Opera
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 518
  • Рейтинг: +17/-0
Не працюе пульт в Sparc
« Відповідь #6 : 19:47:41, 07 Березень 2012 »
Залив новій спарк і пульт пішов,от бі ще свіжий список  роздобути на поворотку!

 

Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2848
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Orton 4060CX післе прошивки на дисплеї бардак і не реагує на пульт

Автор sasha19722201Розділ 4060CX

Відповідей: 10
Переглядів: 3516
Остання відповідь 06:17:07, 10 Березень 2014
від sasha19722201
Терміново допоможіть! Після прошивки 4050cx непрацює пульт Д/У

Автор vasyokРозділ 7010CR

Відповідей: 1
Переглядів: 2136
Остання відповідь 23:39:49, 08 Липень 2010
від vasyok
Продам Мікшерный пульт Phonic POWERPOD 740 Deluxe

Автор hmuraРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 0
Переглядів: 1275
Остання відповідь 18:58:34, 24 Травень 2013
від hmura
Куплю терміново пульт від домашнього кінотеатру Samsung

Автор BlekРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 2
Переглядів: 428
Остання відповідь 22:45:29, 02 Січень 2020
від Виктор Волошук