Різне > Куплю - Продам

Продам Триколор

<< < (2/3) > >>

slavon:
Та Ви що серйозно, від коли це російський 3К продається в Україні офіційно ???

--- Цитувати ---а те що рекламуете ВИ переслідуеться законом ШАНОВНИЙ
--- End quote ---
Я особисто нічого не рекламую, а якщо б навіть рекламував, то прошу мені вказати конкретно закон і статтю в Україні за якою заборонений картшарінг...  ca.,  ca.,

roger5000:
Цікаво яким це законодавством - явно не Українським. А продавати товар який контрабандою ввезений в країну, це вже дійсно порушення закону.

novole:
МОВА ФОРУМУ УКРАЇНЬСЬКА !!!

nico2:
Мене дуже цікавить хто видаляє і чому мої повідомлення,рекламуючи кардшарінг, захотів допомогти пенсіонерам,проплатив їм їх трихопол попередивши що гроші можуть піти просто на вітер,у них модуль дре,картка,і говнебокс так фактично і сталося,тепер людина може б і допомогла,та знову як із під землі славон з своїм модеруванням і рекламою того про шо і так всі знають я б хотів пояснень шо ж я таке написав ?,чи може взагалі плюнути на цей форум повідомивши супермодераторів про самоуправство деяких зелених  розумників,світ клином не зійшовся на цьому форумі але насрати і я зможу декому якщо треба

tosat:
nico2 у нас тепер нова політика форуму - реклама якісного шарінгу, навіть рекламний банер є, і зараз навіть адміни не поможуть.Всі питання в лічку до цього продавця модуля...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version