Приймачі DVB-S/S2 > Strong 4401, 4402
На дисплеї - Err4
nico2:
налаштування компорта- мій компютер,властивості,диспечер обладнання порти,компорт,а також читаемо ось це
--- Цитувати ---Увагу звертаємо на чотири цифри які знаходяться після бакви Е серійного номеру.
Якщо у Вас цифри до нижчі від 0407, то у Вас одномегабайтний приймач(перший малюнок), якщо ж у Вас вище від 0407(другий малюнок) то звісно це Двохмегабайтний Strong 4402.
P.S. Якщо у Вас одномегабайтний приймач, я в жодному разі не радив би прошивати його, оскільки існує велика ймовірність невдалого прошиття, що призводить до появи на таблі тюнера "Err8". З даного стану
--- End quote ---
nico2:
докладніше http://sat-ukraine.info/index.php/topic,31.0.html- це реклама сайту
hmura:
Так я ж вище написав що він двохмегабайтний
--- Цитувати ---налаштування компорта- мій компютер,властивості,диспечер обладнання порти,компорт
--- End quote ---
В диспечері пристроїв у властивостях компорту виставлено 115200 , пробував перезавантажувати комп , запускав завнтажувачі у режимі сумісності з Windows XP SP2 результат нульовий можливо завантажувачі працюють під Windows XP а у мене Сімка , але усі інші приймачі шиються без проблем , А може причина в приймачі здохла флешка чи щось інше ...
І взагалі що означає Ерор 4 ? Бо про Ерор 8 та 0 більш менш зрозуміло.
gotsanyuk:
--- Цитата: hmura від 17:52:28, 20 Лютого 2012 ---Приймач запустився з написом Err4 на дисплеї >:(
--- End quote ---
Вирішується дана проблема дуже просто, потрібно поміняти флешку. (проблема у ній). Але я думаю клієнт краще купить новий тюнер.
hmura:
У мене також була підозра на флешку *-I Якщо немає більше ніяких пропозицій то тему можна рахувати закритою ca.,
Навігація
Go to full version