Enigma / Enigma 2 > VU+ Zero4k/Uno4K SE/Solo4k/Uno4k/Solo2/Solo SE/Zero/Duo/Solo/Uno/Ultimo
Прив'язка приймача через DynDns
(1/1)
oleh61:
цікавить, чи хтось прокидав 80 порт реса на зовн. ІР ?
в мене вже в голові опилки ,перелазив по нету в пошуках допомоги і конкретного нічого не зробив :'(
1.маю ззовні "сірий" ІР на WAN
2. роутер ДІР -620 , альтернативна прошивка ОpenWrt
3. не "курю" лінукс >:(
4. на 1Lan -комп ,на 2Lan - рес ,3Lan- ноут
через веб-морду можу зайти з компа в роут і в рес
bodyan:
oleh61 прохання не створювати з однієї конкретної теми, звалище запитань. Надалі створюйте окремі теми з відповідними назвами, звісно ж якщо подібної по змісту немає.
Для таких речей існує dyndns з привязкою ір-адреси до адреси вашого модема і подальше налаштування перекидання портів на відповідну адресу приймача. Адреси звісно ж повинні бути статичні.
oleh61:
прошу вибачення,мучить питання про перегляд свого реса з інета - справа в тому,що на антені стоїть роутер :
антенний роутер підкл. до ДІР620 ( вернувся в заводську рос.мовну прошивку з альтернативної DANTES) по WAN , а комп,рес,ноут підключені до ДІР 620 по LAN і можу зайти в рес через вебморду по 80 порту,медіаплеєр реса бачить розшарені папки компа
на більше не стає мізків -щоб прокинути порти,зробити маршрутизацію ,чи DMZ
ні , :) в Google мене не забанили
, але голова йде обертом від маси інфи про трансляцію в мережу,про підкл.до локальних мереж -аж болять очі ,а по зернині не можу зібрати все докупи
питання - хтось маявся такою *** і чи реально це робив,чи можливо пройти стільки ІР ,може потрібно не тільки в роуті ,а ще щось в ресі робити ,може через віртуальний безплатний сервер ???????
ЗІ прошу не сильно бити в голову >:(
Навігація
Go to full version