Технічний відділ > Різні технічні рішення

кубики на екрані

<< < (2/3) > >>

joker2706:
міняв тюнери, не допомагає

Sat-eXplorer:
Шото с дісеком мб. На аналогу не перевіряли? Була схожа штука, потім все пройшло.

romireb:
то не якісний сигнал все залежить від SR .......жмотять поток провайдери  ...эконеомлять млять..

M1sha:
Напевно волога   потрапила в    кабельок, дісик   чи  конвертор,  можливо   голку  в     кабель  встромили,   чи    перекручений,  можливо на   ефкі завальцівка  гайки тріснула  бо  була   перетягнута.Особисто в   мене  нещодавно  була   така  проблема,  виявилось що  в    самому  конверторі  лопнула  пропайка  пробочки, розібрав, пропаяв. Ну  прийде літо   всі  проблемі  пропадуть, а  найкраще      закажи  майстра,  скажеш  що   на   форумі тут   зареєстрований, буде  тобі    скидка. Ну  і  нормальний   майстер  має досвід,  навички, і нічого не зламає  точно.

ded50:

--- Цитата: M1sha від 07:23:55, 15 Лютого 2012 ---Напевно волога   потрапила в    кабельок, дісик   чи  конвертор,  можливо   голку 

--- End quote ---
Не знаю, скоріш я приєднаюсь до того що жмуть првідери. Тому як на одному і томуж супутнику, різні сигнали. В вечорі ТР йшов вранці квадратики. На другому ТР сигнал 67%. І кабель і дісег одні і тіж.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version