Автор Тема: кубики на екрані  (Прочитано 945 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній joker2706

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 141
  • Рейтинг: +5/-5
кубики на екрані
« : 20:33:26, 14 Лютий 2012 »
помітив таку штуку: включаю телевізор, все показує нормально, але час від часу появляються квадратики на екрані, ніби картинка хоче сипатися, но не сипиться. Це триває приблизно 2-3 секунди, а потім зникає. Відбувається це на всіх супутниках. Як боротися ? міняв тюнер, не допомагало. Боюся щоб мені щось не згоріло  an24
orton 4100c, orton x80 pvr, openbox s1
4+4.8+13; 31.5+36

Присутній slavon

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3734
  • Рейтинг: +4749/-35
  • Слава Героям ОУН-УПА
кубики на екрані
« Відповідь #1 : 20:43:04, 14 Лютий 2012 »
joker2706 На яких приймачах це відбувалось ??? Яка версія ПЗ/завартазувача стоїть на приймачі ??? Яка якість сигналу на ТР в момент розсипання ??? На яких супутниках/ТР/каналах розсипання спостерігається найчастіше ???
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній joker2706

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 141
  • Рейтинг: +5/-5
кубики на екрані
« Відповідь #2 : 20:49:06, 14 Лютий 2012 »
openbox s1 , пз 16.
globo 4100c софт-1.3.95. загрузчик 1.0.6.

спостерігав на 1+1, новий канал, трк україна, шансон(на 36 градусі). На новому, 1+1 - сигнал/шум 8.2 db,  шансон-6,5db
orton 4100c, orton x80 pvr, openbox s1
4+4.8+13; 31.5+36

Відсутній joker2706

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 141
  • Рейтинг: +5/-5
кубики на екрані
« Відповідь #3 : 21:28:24, 14 Лютий 2012 »
окрім кубиків також проскають різного роду лінії. При цьому ніяких втрат сигналу немає. Може коротке замикання ?
orton 4100c, orton x80 pvr, openbox s1
4+4.8+13; 31.5+36

Відсутній slotvin

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 162
  • Рейтинг: +142/-0
кубики на екрані
« Відповідь #4 : 21:31:29, 14 Лютий 2012 »
Попробуй поміняти 400 вольтовий конденсатор.

Відсутній joker2706

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 141
  • Рейтинг: +5/-5
кубики на екрані
« Відповідь #5 : 21:32:49, 14 Лютий 2012 »
міняв тюнери, не допомагає
orton 4100c, orton x80 pvr, openbox s1
4+4.8+13; 31.5+36

Відсутній Sat-eXplorer

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 153
  • Рейтинг: +118/-2
  • D. Berbatov
кубики на екрані
« Відповідь #6 : 22:27:30, 14 Лютий 2012 »
Шото с дісеком мб. На аналогу не перевіряли? Була схожа штука, потім все пройшло.
Eurosat DVB-8004, Golden Media Uni-Box 9060 CRCI HD PVR Class+, Openbox S6+ HD E2 PKT Nebula
4w+4,8e+13e+75e


Україна Forever! Вибрати не можна тільки Батьківщину.

Відсутній romireb

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 593
  • Рейтинг: +351/-27
  • Хто бджілку снідає....,той її й танцює! Є!
кубики на екрані
« Відповідь #7 : 07:12:20, 15 Лютий 2012 »
то не якісний сигнал все залежить від SR .......жмотять поток провайдери  ...эконеомлять млять..
Mediasat.net.ua - contributor. Editorial staff|Satellite Systems Lebedyn | Я не в Африці Lat: 50:35:28N (50.5911) Lon: 34:31:44E (34.529)*Нivion 3300+Strong SRT50+(moto=actuator12")+DiSHoffset 0.9 m Multifeed=Sharp0.4db+MTi0.6d

Відсутній M1sha

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 378
  • Рейтинг: +160/-11
кубики на екрані
« Відповідь #8 : 07:23:55, 15 Лютий 2012 »
Напевно волога   потрапила в    кабельок, дісик   чи  конвертор,  можливо   голку  в     кабель  встромили,   чи    перекручений,  можливо на   ефкі завальцівка  гайки тріснула  бо  була   перетягнута.Особисто в   мене  нещодавно  була   така  проблема,  виявилось що  в    самому  конверторі  лопнула  пропайка  пробочки, розібрав, пропаяв. Ну  прийде літо   всі  проблемі  пропадуть, а  найкраще      закажи  майстра,  скажеш  що   на   форумі тут   зареєстрований, буде  тобі    скидка. Ну  і  нормальний   майстер  має досвід,  навички, і нічого не зламає  точно.

Відсутній ded50

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 79
  • Рейтинг: +33/-0
кубики на екрані
« Відповідь #9 : 07:50:39, 15 Лютий 2012 »
Напевно волога   потрапила в    кабельок, дісик   чи  конвертор,  можливо   голку 
Не знаю, скоріш я приєднаюсь до того що жмуть првідери. Тому як на одному і томуж супутнику, різні сигнали. В вечорі ТР йшов вранці квадратики. На другому ТР сигнал 67%. І кабель і дісег одні і тіж.
ded50
Чим довший шлях, тим більш пізнань

Відсутній Остап

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 816
  • Рейтинг: +397/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
кубики на екрані
« Відповідь #10 : 09:19:24, 15 Лютий 2012 »
Вчора прийшлось поставити дракона з квадро головами(Інверто)незважаючи що мороз був в районі 18 за цельсюшем дісекю Ортон в корпусі і от до чого я веду що Амос треба виставляти по 3 трансподерах починав з 1+1 тюнер для настройки Фергусон 3018СЕ виставив 99% потім перейшов до Інтера(60%) викрутивши головку проти год.стрілки добився 99% перейшовши на СТБ побачив картину сила сигналу склала 50% прийшлось ще головку відхилити на зезі назад вийшло 90%.О такий той Амос.

Відсутній agrotexnika

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 75
  • Рейтинг: +37/-1
кубики на екрані
« Відповідь #11 : 12:06:40, 15 Лютий 2012 »
... але час від часу появляються квадратики на екрані, ніби картинка хоче сипатися, но не сипиться.
Це триває приблизно 2-3 секунди, а потім зникає...

Помітив таку закономірність, зграя голубів пролітаючи повз антену викликає подібний ефект, частково з’являються кубики на 2-3 сек, картинка сипиться, но зовсім не зникає...
 Антена діаметром 60 см, супутник 36 в.д.

Инколи буває зменшення рівня сигналу у звязку з часом доби, пов’язано зі смінами в орбітальному положенні супутника (вісімку з центру управління польотами, мабіть бачили всі)
помітно на DVB-S2 транспондер 11843 L там де "Екрани", і якийсь один транспондер  DVB-S2 з  +++

Присутній slavon

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3734
  • Рейтинг: +4749/-35
  • Слава Героям ОУН-УПА
кубики на екрані
« Відповідь #12 : 13:34:47, 15 Лютий 2012 »
Цитувати
Антена діаметром 60 см, супутник 36 в.д.
На цей супутник у нас треба ставити антену діаметром 0,95 м. тоді голуби сигналу з ТР 0,95м не будуть на заваді сигналу ...   :2funny: :2funny: :2funny: ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

 

Openbox x800 Полоси на екрані

Автор sokilРозділ F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Відповідей: 5
Переглядів: 1731
Остання відповідь 13:14:45, 05 Вересень 2015
від hmura
Ferguson3318відсутність на екрані зображення

Автор ОстапРозділ AF-XX18

Відповідей: 1
Переглядів: 940
Остання відповідь 20:04:23, 27 Липень 2010
від SashaTv
на екрані EAA

Автор bogdan14Розділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 4
Переглядів: 1068
Остання відповідь 19:48:33, 17 Жовтень 2008
від Rostyk.07