Технічний відділ > Практика встановлення антен.
4W 4,8E 13E 31,5E 36E - налаштовані. Як ще можливі варіанти?
joker2706:
маю наувазі україно-, російськомовні
slavon:
joker2706 На світ треба дивитися ширше. Наприклад німці канал Евроспорт на19Е транслюють в ФТА... Я постав собі 19Е з самого початку і повірте мені ні каплі про це не шкодую. Може хтось ще памятає, років 3-5 назад, з 19Е на ЕМУ йшов пакет Примєра в Награ 2, вони транслювали всю ЛЧ і ЛЕ, при чому якщо мач був за участю українських-російських команд на 2 звуковій доріжці був український-російський коментар з відповідних каналів...
Я останій ЧС по футболу в ПАР, коли 1 національний викупив тільки половину матчів, а іншу половину показували з далекого монітора в студії, з тупими коментарами Савіка Шустера - німецькі ARD і ZDF з 19Е показували все в ФТА...
mddimolder:
Шановне панство прошу Вашої допомоги. Стоїть антена 0.9м 3 конвертора сіріус, хотбірд., амос, (тюнер дбохІІ). Чи можна на цю антену доставити конвертори щоб дивитись інші спутники укр, рус мовні канали? Якщо так, то які конвертори порадите купити? Які спутники можна їми дивитись?
Перед тим як ставити питання на форумі бажано трохи почитати форум, наприклад розділ "Практика встановлення антен" , також бажано відвідати тему Список телеканалів в *.xlsx - від gotsanyuk, а вже потім задавати питання...
Ronaldo:
Прочитай уважніше тему в якій ти пишеш спочатку і тобі зразу все стане ясно!!!
P.S. Сам дивлюся 4-4.8-9.0-13.0-19.0 + 23.5-31.5-36.0 + 75.0-85.2!!!
mddimolder:
Дякую за відповіді. Форум я перечитав, і тому трохи конкретизую запитання який краще конвектор купити (фірма модель) щоби дивитись 9Е, або 36Е, або 31.5.Е?
Навігація
Go to full version