Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
AF3318 й "телеманія"
toliktv:
Маю тюнер AF3318 .не можу ввести БІСС ключі, а також софт прошити.
Але по порядку:
-раніще шоб прошити тюнера з правленим софтом "телеманії" я зчитував софт AUCHeditом ,,правив Біседітом , привязував ключі до частоти,й заливав канали,-замість звичайних команд на прошивання й считування йдуть "11111","22222","33333","44444",так я й працював.
А ось з цим тюнером так не проходить- Біседіт не бачить ключів, але немає й закладки "бісс" в емуляторі ,коли заходиш , щоб правити вручну.
Софт в тюнері стоїть DVBXTREME ,ось інфа прошивки:
Hard:AF-2818
Soft:TSRA6686S220EC
Boot: 20.1 (TELEM116..)
Різні маніпуляції прогою AUCHedit099 -правка оригін.софта під софт що в тюнері закінчувались невдачою.
Хотілось би залити в цей тюнер рідний софт програмно, без використання Джетаг ( я раніше заливав дамп, й рішав питання)
Можливо хтось з форумчан стикався з подібною проблемою, й має рішення, прошу допомогти.
Прикріплюю злитий софт й бут з тюнера.
westsat:
Потрібно бут йому рідний залити-берете оригінальну версію бута 20.1 для фергюсона 3318-в Аукедіторі міняєте шапку TELE вверху та M116.. внизу -зберігаєте та заливаєте Аріонером в тюнер.
westsat:
Ваш бут злитий з приймача-ніякого відношення до Телеманії немає-там взагалі правлено під непонятно що.Але якщо ви все вичитали правельно то на подобі вами зчитаного бута- підготував вам бут який має допомогти.Після заливайте софти від 3318.
toliktv:
Не заливається бут ніякий в тюнер... Пробував редагувати оригінальний бут 3318 по Відповідь #1, заливав прикріплений бут Відповідь #2, а потім знову злив бут з тюнера, й хочу його залити назад,- не йде! Не зрозуміло в чому може бути проблема >:(
Злив бут прогою DZ Arion loader:
westsat:
Пробуйте ще цей залити
Навігація
Go to full version