Автор Тема: виключається телевізор  (Прочитано 1674 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній joker2706

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 147
  • Рейтинг: +6/-5
виключається телевізор
« : 12:36:08, 31 Січень 2012 »
 є телевізор philips. Йому вже десь 8 років. Включаю, а він самовільно виключається. І так може бути 6 разів підряд. Потім вже нормально працює. В чому може бути проблема ?
gi s8120, amiko mira, gi slim 2
4+4.8+13; 31.5+36

Відсутній toliktv

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 243
  • Рейтинг: +304/-0
виключається телевізор
« Відповідь #1 : 13:10:12, 31 Січень 2012 »
Проблема скоріш всього в  блоку живлення телевізора, але не факт.
Краще дати  мастеру в ремонт, щоб  він й  по всіх узлах подивився, якщо й зремонтує цю неполадку, апарату більш як 8 років...
VU+ZERO (-4W+5E+13E+9E+36E+75E)

Відсутній joker2706

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 147
  • Рейтинг: +6/-5
виключається телевізор
« Відповідь #2 : 13:18:44, 31 Січень 2012 »
ось модель телевызора PHILIPS 28PT4457
gi s8120, amiko mira, gi slim 2
4+4.8+13; 31.5+36

Відсутній валера

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +454/-7
  • пірат саттв
виключається телевізор
« Відповідь #3 : 14:22:14, 31 Січень 2012 »
треба замінити мікруху з тильної сторони плати TDA9565H/N1/5/0806 L01EF23.6
а простіше викинути на свалку або поставити інше шассі

Відсутній RIZIK

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 329
  • Рейтинг: +1173/-7
  • Волочиськ
виключається телевізор
« Відповідь #4 : 15:26:50, 31 Січень 2012 »
Що це мікруха ще не доведено  тут варіантів багато  може бути і холодна пайка і ТДКС високовольтні пробої варіантів маса першим ділом слід провести елементарні заміри.

Присутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 965
  • Рейтинг: +1103/-13
виключається телевізор
« Відповідь #5 : 17:08:30, 31 Січень 2012 »
мій Grundig E72-911 теж так виключається із-за поганного контакту високовольтного проводу в тдкс-і 3-4 рази виключиться потім працює годин 12 ,потерпіти все одно дешевше як міняти тдкс, декілька раз потовщував вивід і ще щось робив накопавши рекомендації в неті помагало не на довго та думаю що рідний все одно кращий як китайський

Відсутній Vladimir-rv

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 419
  • Рейтинг: +569/-2
виключається телевізор
« Відповідь #6 : 17:10:14, 31 Січень 2012 »
joker2706, перевір стабілітрон 6541  біля оптопари на 10 вольт. Шасі L01.1E/AA.
Mене не інтересує думка людей,  які розбираются в цьому питані.
Тільки тих, хто самі що-небудь зробили  (А. Ейнштейн)

Відсутній Vladimir-rv

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 419
  • Рейтинг: +569/-2
виключається телевізор
« Відповідь #7 : 17:34:18, 31 Січень 2012 »
joker2706,конденсатор 2521 поміняй на 22 мкф.
Mене не інтересує думка людей,  які розбираются в цьому питані.
Тільки тих, хто самі що-небудь зробили  (А. Ейнштейн)

Відсутній валера

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +454/-7
  • пірат саттв
виключається телевізор
« Відповідь #8 : 19:59:35, 31 Січень 2012 »
треба замінити мікруху з тильної сторони плати TDA9565H/N1/5/0806 L01EF23.6
а простіше викинути на свалку або поставити інше шассі
в даному шассі ця проблема описувалась не одноразово в інтернеті, в мене особисто 2 рази такий телевізор був на ремонті з такими симптомами, причина була саме в цій мікрусі перший раз замінив так як мав таке шассі на розборку, в іншому випадку віддав клієнту із-за дороговизни самої мс, так і варіантів прошивки її є куча,так шо вгадувати яка підійде один в один не хотілось.Допомагає прогрівка її станцією але не надовго.
P.S. ЦЕ ПРИ УМОВІ ШО ВСІ НАПРУГИ В НОРМІ

Відсутній arrows

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 766
  • Рейтинг: +784/-666
  • ZTE Blade A520
виключається телевізор
« Відповідь #9 : 19:15:14, 02 Лютий 2012 »
валера, ти є супер телемайстер, якщо без перевірки обв'язки та напруг живлення, пульсацій на фильтрах, міняеш мікрухи. Тобі осцилограф подарити? :2funny: Воно то є правильно, адже кліент все проплатить. А я от, знаючи проблему не вмикання ноута ASUS N50X, всеодно перекатую шари на BGA-NVIDIA MCP67MV-A2 тільки після перевірки всіеї материнки на вшиві місця. Так, я згоден, часу більше, але повторів немає взагалі. Та й сарафанне радіо ніхто не відміняв, сам чув від тих хто мене не знає, проходячи мимо, що - той шо живе на краю села (це я) зробить все як потрібно, а в місто не вози, там всі "козли"!
Ага, по темі, телик може переходити в режим очікування і по причині нагрузки в строчці, так от без 100*40 тут не розібратися.
є телевізор philips. Йому вже десь 8 років. Включаю, а він самовільно виключається. І так може бути 6 разів підряд. Потім вже нормально працює. В чому може бути проблема ?
Більше інфи пліз. Що робив, перевіряв, міняв. А в загалі, такі питання починають з опису шасі. Проц, кадрова, НОТ і т.д і т.п. А так тикаємо пальцем в ж...., небо!!!
« Останнє редагування: 19:27:07, 02 Лютий 2012 від arrows »
RR-O-v6.2.1-20190102-ZTE-Blade-A520-Final

 

Програмування пульта ДМ 600 під телевізор?

Автор DenjaРозділ Dreambox SD

Відповідей: 0
Переглядів: 1141
Остання відповідь 19:03:06, 15 Липень 2008
від Denja
Як розблокувати телевізор philips 32pw9551/12 ...

Автор Ігор ГорбусьРозділ Майстерня

Відповідей: 32
Переглядів: 5142
Остання відповідь 19:59:48, 03 Січень 2013
від Ігор Горбусь
Globo 6000 та телевізор LG-32LS345T

Автор vitlikРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 13
Переглядів: 3815
Остання відповідь 12:26:14, 11 Лютий 2013
від slavon
Як правильно налаштувати телевізор?

Автор hmuraРозділ Майстерня

Відповідей: 1
Переглядів: 1386
Остання відповідь 18:07:13, 30 Квітень 2010
від RIZIK
Куплю лед телевізор

Автор roma45Розділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 523
Остання відповідь 19:12:12, 14 Грудень 2018
від roma45