Технічний відділ > Різні технічні рішення
Шумить телевізор
joker2706:
--- Цитата: slavon від 19:20:03, 29 Січня 2012 ---
--- Цитувати ---доторкнувся рукою до екрану і шум зменшився.
--- End quote ---
Замінити скарт на більш якісний ....
Як варіант, для Вас, взяти якісний підсилювач з оптичним цифровим + якісні АС і підключити приймач через оптику - будете мати якісний звук без завад і наводок...
--- End quote ---
який кабель можете порадити ?
slavon:
--- Цитувати ---який кабель можете порадити ?
--- End quote ---
Найкраще зробити його самому, якщо вмієте паяти, взяти схему розпайки скарта, декілька кусків якісного тонкого добре екранованого коаксіалу і спаяти....
zenoviy:
--- Цитата: joker2706 від 17:43:13, 29 Січня 2012 ---як купити добрий кабель ?
--- End quote ---
без проблем ,якісний і добрий http://www.sokol.ua/scart-prolink-hmc237-0200/p91451/
Skyper:
тема бачу старенька, але у мене аналогічна ситуація з автором теми. Теж такий же тюнер і такий же телевізор. Так от, я теж що тільки не робив, при додаванні звуку з'влявся неприємний звук (шум), переміняв кучу скартів, та все марно, аж доки один товариш (коли я йому розповів про таку ситуацію), запропонував ще попробувати скарт що привіз з Германії. Маса скарта виготовлена з жовтого металу і всі контактні розпайки теж, коли я його підключив, на моє здивування шуму не було, навіть коли я гучність телевізора зашкалив на 100%, на тюнері натиснвши "MUTE", в кімнаті повна тиша. Висновок один - потрібен якісний кабель, скарт чи то тюльпан, тільки проблема в нас в Україні його придбати поміж китайського барахла.
oleh61:
1. дійсно,питання старе ,як бойків світ ,але вирішення просте ,як борщ :2funny:
2. зробити так ,як писав slavon в 11 пості
3. я колись дуже давно був так зробив ,хоча мав і опенбокс оригінал і звук без фону ,але знав ,що дешеві (10 грн.) кабелі неякісні , а за 10 $ - жаба душить ...
4. не обовязково робити повний скарт ,досить шість кабельків -R,G,B,Y, audio x 2 *oohaa*
Навігація
Go to full version