Технічний відділ > Практика встановлення антен.
4W+5Е+13Е+31Е! - реально???
fox-taras:
--- Цитата: дядя Міша від 15:21:18, 29 Січня 2012 ---У фокусі 5E, результат нинішньої роботи не вдалий ,завтра продовжу пошук... Якщо не вийде, то роблю монтаж мультифіда з 13E у фокусі, для наглядності ...Сумна картинка..
--- End quote ---
Д.Міша плюньте якщо вірете мені.
дядя Міша:
--- Цитата: fox-taras від 15:23:34, 29 Січня 2012 ---Поставити можна але сигнал буде на 31.5 буде в районі 40-50 % і для чого така установка ,коли при поганій погоді неможливо буде дивитись.
--- End quote ---
Для користувачів форума, щоб закрити це питання... Для себе я маю окрему тарілку з мультифідом : 53+36(у фокусі)+31.5(сигнал на FIRST UKR=99-100%)
sashko:
Дядя Міша - Вам моя порада - ставте у фокусі 13*Е - тоді між фокусом і 4*W буде різниця приблизно 17* а між фокусом і 31.5*Е буде різниця приблизно 18*Е - що цілком реально і допустимо і можна добитися сигналу на рівні 70 % на крайніх супутниках - благо що покриття сигналом з цих супутників як з гармати для нашого регіону ... Ще раз спробуйте - і все получиться ... Успіхів!
Справа тут часто не в економії 20-25 у.о. для клієнта - а в тому що не кожен хоче щоб йому висіло дві тарелі на фасаді - де-хто вважає шо то не гламурно ...
ioan:
Я нерозумію для чого цей спор? Так зловити сигнал можна, але то все хирня і спор не вартий уваги.Для таких мультифідів існують тороідальні антени. На прості офсетці то повна лажа , тут на нтв в хмарну погоду сигнал рве навіть коли голова по центру, про яку стабільність може бути мова на такому мультифіді. В мене мабовська 1.20 но ніколи такої єрунди незліплю, а клієнту і потім, бо він-же потім задовбе. це нині сигнал на 31 як з пушки, але незабувайте подивитись, скільки раз за остані 2 місяці там чудили з перестановкою каналів , і хто скаже що це вже кінець?
Як на мене це крайня міра де нема можливості доставити другу антену,або замінити на достойну одну.
зі. Хто незрозумів то ставте таку конструкцію клієнтам, вони вам потім мозги висушать.Повірте за 20 років стажу в установках я знаю про що говорю.
Snoop:
Хлопці не сваріться!
Вважаю теж, якщо ставити у фокус 13 то 31 можна зловити правда рівень буде не ідеальний! Хоча 53-36=17град люди дивляться і задоволоні, тому 31-13=18 принципі теж має йти(53 сигнал слабший в порівнянні з 31)! Самий кращий варіант - побудувати кожному такий мульт.(4w,5е,13е фокус та 31е) і зробити висновок чи підходить йому такий рівень сигналу. Я сам попробую побудувати раді цікавості, але коли стане трошки тепліше!
Рs: я нікого образити але одному уставщику рівень сигналу 20% це добре, то іншому не менше 80%-добре!
Навігація
Go to full version