Автор Тема: Підкажіть як правильно доставити подвійну систему ?  (Прочитано 2616 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній xlop

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 14
  • Рейтинг: +2/-0
  • Рабів до Раю не пускають!
Підкажіть як правильно підключити.
Є одна тарілка з 3 головками (single) -> дісека (4х1) -> тюнер
потрібно підключити ще один тюнер на другий телевізор.
Але потрібні лише Укр канали, то думаю що достатньо замінити дві головки на два TWIN-и (amos та astra).

Хочу зробити так:
тарілка з 1 головка (single) та 2 головки TWIN -> до старої дісеки -> до тюнера
+ від двох тих TWIN головок до нової дісеки -> до іншого тюнера

чи вірно я роблю?
підкажіть чайнику  an24

Відсутній olegester

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 27
  • Рейтинг: +9/-0
Підкажіть як правильно ?
« Відповідь #1 : 15:31:23, 23 Січень 2012 »
Правильно.  O0

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 980
  • Рейтинг: +1104/-15
Підкажіть як правильно ?
« Відповідь #2 : 15:31:59, 23 Січень 2012 »
Цитувати
Хочу зробити так:
тарілка з 1 головка (single) та 2 головки TWIN -> до старої дісеки -> до тюнера
+ від двох тих TWIN головок до нової дісеки -> до іншого тюнера
сам зрозумів що написав?треба головки з амосу та сіріусу поміняти на твіни і добавити ще один дайс на який будуть другі виходи з твінів підключені ,а до чого тут нова стара?чи то в тебе дайс -вона?

Відсутній andre33

  • Світла пам`ять
  • Ветеран
  • *******
  • Повідомлень: 1132
  • Рейтинг: +1753/-2
  • Lemberg
Підкажіть як правильно ?
« Відповідь #3 : 15:32:46, 23 Січень 2012 »
усе вірно ,
радив ще би доплатити на 1 твін і буде ще маса програм з Хотбірда

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 980
  • Рейтинг: +1104/-15
Підкажіть як правильно ?
« Відповідь #4 : 15:34:41, 23 Січень 2012 »
швидко виправив жаль не встигли інші почитати!

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 896
  • Рейтинг: +319/-13
  • Іграшки-низькі ціни
Підкажіть як правильно ?
« Відповідь #5 : 16:37:13, 23 Січень 2012 »
Можеж одну із двох замінених старий головок (1тюнер) використати наприклад поставивши її на астру 19е!
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
ZGEMMA H9S: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 28E+36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній xlop

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 14
  • Рейтинг: +2/-0
  • Рабів до Раю не пускають!
Підкажіть як правильно ?
« Відповідь #6 : 22:16:48, 23 Січень 2012 »
Цитувати
Хочу зробити так:
тарілка з 1 головка (single) та 2 головки TWIN -> до старої дісеки -> до тюнера
+ від двох тих TWIN головок до нової дісеки -> до іншого тюнера
сам зрозумів що написав?треба головки з амосу та сіріусу поміняти на твіни і добавити ще один дайс на який будуть другі виходи з твінів підключені ,а до чого тут нова стара?чи то в тебе дайс -вона?
ну ніби всі крім тебе зрозуміли :)
хоча ти написав те саме але іншими словами
у тебе дайс - він
у мене дісека - вона

Відсутній xlop

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 14
  • Рейтинг: +2/-0
  • Рабів до Раю не пускають!
Підкажіть як правильно ?
« Відповідь #7 : 22:19:11, 23 Січень 2012 »
швидко виправив жаль не встигли інші почитати!
виправив що?
тему я не виправляв

Відсутній xlop

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 14
  • Рейтинг: +2/-0
  • Рабів до Раю не пускають!
Підкажіть як правильно ?
« Відповідь #8 : 22:22:48, 23 Січень 2012 »
усе вірно ,
радив ще би доплатити на 1 твін і буде ще маса програм з Хотбірда
які TWIN-и та дісеку порадите, якої марки
комерційно цим не займаюсь, хочу батькам поставити на 2 TV

Відсутній andre33

  • Світла пам`ять
  • Ветеран
  • *******
  • Повідомлень: 1132
  • Рейтинг: +1753/-2
  • Lemberg
Якщо робиш батькам , то постав нормальні твіни
 наприклад , TWIN Inverto Red

 
дісеки , наприклад , такі



Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4246
  • Рейтинг: +5176/-59
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Підкажіть як правильно доставити подвійну систему ?
« Відповідь #10 : 05:27:13, 24 Січень 2012 »
або такий конвертор TWIN Inverto ULTRA IDLB-TWNL40 чи такий Конвертор TWIN Inverto Red Classic IDLR-TWNS40-CLASC-OPP
Щодо дісіків раджу Дісік 1.0 4х1 Orton в пластмасовому корпусі
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній xlop

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 14
  • Рейтинг: +2/-0
  • Рабів до Раю не пускають!
Підкажіть як правильно доставити подвійну систему ?
« Відповідь #11 : 11:21:09, 24 Січень 2012 »
Якщо робиш батькам , то постав нормальні твіни
 наприклад , TWIN Inverto Red

 
дісеки , наприклад , такі



або такий конвертор TWIN Inverto ULTRA IDLB-TWNL40 чи такий Конвертор TWIN Inverto Red Classic IDLR-TWNS40-CLASC-OPP
Щодо дісіків раджу Дісік 1.0 4х1 Orton в пластмасовому корпусі

ще одне запитання, в яких краще інтернет магазинах придбати (якість, ціна),
чи варто шукати в місцевих торговців?

Відсутній toliktv

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 243
  • Рейтинг: +304/-0
Підкажіть як правильно доставити подвійну систему ?
« Відповідь #12 : 11:45:33, 24 Січень 2012 »
Звернись  до fox-taras  або  vlad63
VU+ZERO (-4W+5E+13E+9E+36E+75E)

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4246
  • Рейтинг: +5176/-59
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Підкажіть як правильно доставити подвійну систему ?
« Відповідь #13 : 12:23:23, 24 Січень 2012 »
Цитувати
чи варто шукати в місцевих торговців?
А зідки Ви прошу пана ??? Якщо зі Львова, або близько Львова  то можу порадити Вам магазин де сам беру, також можете звернутися fox-tarasа - надійно і професійно працює чоловік...  ca.,
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній xlop

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 14
  • Рейтинг: +2/-0
  • Рабів до Раю не пускають!
Підкажіть як правильно доставити подвійну систему ?
« Відповідь #14 : 14:53:29, 24 Січень 2012 »
Цитувати
чи варто шукати в місцевих торговців?
А зідки Ви прошу пана ??? Якщо зі Львова, або близько Львова  то можу порадити Вам магазин де сам беру, також можете звернутися fox-tarasа - надійно і професійно працює чоловік...  ca.,
Тернопільська обл. (Козова-Бережани),  Тернопіль

 

Підкажіть як зайти у БІС в ORTON 7310V CI2CX PLUS

Автор sokilРозділ 73** PVR

Відповідей: 1
Переглядів: 2896
Остання відповідь 11:57:46, 25 Березень 2010
від SERS3333
Підкажіть орієнтовну вартість ремонту Globo 6000

Автор ДімичРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 26
Переглядів: 6820
Остання відповідь 07:15:42, 15 Вересень 2015
від arrows
Перенесено: Eurosky ES-4080HD - підкажіть назву мікросхеми БЖ

Автор bodyanРозділ Eurosky / Eurosat

Відповідей: 0
Переглядів: 755
Остання відповідь 10:11:51, 05 Жовтень 2019
від bodyan
Підкажіть чи працює подовжувач пульта на DM800SE

Автор sokilРозділ Dreambox

Відповідей: 0
Переглядів: 2104
Остання відповідь 08:41:03, 07 Листопад 2014
від sokil
Eurosky ES-4080HD - підкажіть назву мікросхеми БЖ

Автор cuperРозділ Eurosky / Eurosat

Відповідей: 9
Переглядів: 2116
Остання відповідь 14:51:08, 24 Листопад 2019
від cuper