Приймачі DVB-S/S2 > X80, X90

Опис та вирішення проблем Orton X80

(1/3) > >>

Ankl:
Дістав з коробки новий Orton X80RF вмикнув перевірити, пропрацював 20 секунд і погас, ну все думаю з холоду мало витримав у теплому приміщенні (хоча пройшло 2 години), знімаю кришку вмикаю . міряю напруги, замість 3,3 в присутньо 1,6в інші трохи завищені, думаю щось садить 3,3в, шукав довго , і на діоди грішив , і на імпульсний транс (бо попискував а витягуєш і мережі то писк "уходив" чуть було як  затихав- ну коротить десь... на лице), і кондюки на опір перевіряв!!!  і відключав різні ланцюги по 3,3в до споживачів...(ні схеми нічого нема все в "сліпу"). Мене збило із пантелику те що мабуть я його не прогрів і причина в цім, і аж ніяк не догадавсь взяти в руки осцилограф і продивитись пульсації по 3,3 в, і таки дійшло  *oohaa* , коли трапляється старий глобік із висохшими електолітами у ланцюзі 3,3в то саме ця напруга занижена а інші завищенні.... і просто замінив перший кондюк (PC12) 100mF10V у ланцюзі випрямлення по 3,3в і тюнер ожив  *oohaa* , Я був в шоці щоб знова вже треба було міняти електроліт у Бж такого ще не було :o , виходить якість пішла тримайся - брате установщику.

tosat:
Принесли наші майстри (фамілій не буду називати, самі можете догадатися по тому, що від нього схему шукали у відповідньому розділі..) Х80 з діагнозом на те що немає напруги +5В. Схеми я теж в неті не знайшов, прийшлося самому розбиратися (мішали деякі деталі, бо як відомо тут купа smd елементів і от тоді в мене було велике здивування з їхнього діагнозу, що тупо міняючі справні деталі вони не могли добитися ніякого результату.., а фішка вся в тому, що ця напруга береться з 12В, котра вмикається при запуску софта відповідним ключем, прийшлося піднімати Egtagom, хоч би слово сказали про невдалу перешивку взяв би менше бабла, а то у нас як завжди: один софтово "валить" тюнер, інший береться ремонтувати блок живлення, немаючи ні найменшого уявлення про схемотехнику в даному апараті.. Сміх та й годі  :2funny: :2funny: :2funny:

P.S. У третього майстра, незважаючи на те, що має фірмовий ежтаг від Яро флешка не визначилася  :)..

andre33:
принесли такого трупака (вродіповний клон  :o  ОртонаХ80 )

горить синій світлодіод , на пульт не реагує ...

vova-sp:
Замiни свiтодiод,,, з цiлого ящика нового тюнера було браку 3шт з тим симтомом.

andre33:
тюнер не влючається, відео на виході немає , не шиється через ком порт ,
віддав клієнту хай поміняє там де взяв .

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version