Приймачі DVB-S2 (sh4) > GI S8120

GI S8120

<< < (19/20) > >>

ivan6209:
malyshka велике велике дуже велике вам спасибі я ж перед цим мав віп пакет щоб налаштувати все воно у мене так і лишилось а вчора я купив  UPC Direct Digi TV Xtra TV тепер я деактивовав лишні і все запрацювало дякуючи вам єдине цікаво чому змінився ір адрес тюнера хіба він не мав би залишатись один і той самий чи це міг помінятись за те що тюнер був відключений і знову підключений як до мережі так і до інтернету скажіть будь ласка майже тюнер небажано так виключати лише пультом виключити і все так чи ні дякую

slavon:
ivan6209  Як в налаштуваннях мережі у Вас увімкнено DHCP то локальна ІР адреса приймача бути мінятися ... Пропишіть відповідні налаштування ІР вручну ...

ivan6209:
slavon дуже гарно дякую але як це зробити підкажіть будь ласка дякую

Snoop:
користуюсь більше року 8120!
увімкнено DHCP тобто буває змінює IР-у, але шарик працює на ура! Тюнер виключаю тумблером наніч!
--- Цитата: ivan6209 від 12:20:13, 02 Лютого 2014 --- тюнер небажано так виключати лише пультом виключити і все так чи ні дякую

--- End quote ---
якщо тюнер по Wi-Fi підєднаний з мережею то так, ліпше тумблером не виключати (буває що збиває настройки з бездротового на дротову) якщо по лан-кабелі тоді проблем ніяких не повино бути!!!

Додано: 13:57:03, 02 Лютого 2014
--- Цитата: ivan6209 від 12:33:13, 02 Лютого 2014 ---slavon дуже гарно дякую але як це зробити підкажіть будь ласка дякую

--- End quote ---
MENU - Система - настроки мережі - IP-конфігурації!

ivan6209:
дякую але там ір адрес вручну не можна прописати він присвоюється автоматично при включенні DHCP хіба що вручну можна прописати основной DNS чи того не слід робити підкажіть будь ласка дякую
Додано: 14:47:15, 02 Лютого 2014забув додати у мене дротове зєднання по лан-кабелю

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version