Приймачі DVB-S2 (sh4) > GI S8120

GI S8120

<< < (17/20) > >>

ivan6209:
Дякую це все я прочитав я мав на увазі яку небудь інструкцію що куди підключити включити щоб зняти лог і показати його на форумі щоб мені специ допомогли розібратися чому не йде Cryptoworks Astra23.5E дякую

slavon:
Так тут все розписано

--- Цитувати --- [global]                   #глобальні налаштування
log = /tmp/wicardd.log    #назва лог-файлу, за замовчуванням виводиться в консоль
log_size = 100             #максимальний розмір логу в кілобайтах
log_udp = 192.168.1.2:514  #мережеве логування на ір_пк:514
syslog = 1         #виведення інформації в syslog
debug = 3         #включити глобальні налагоджувальні повідомлення 0 - вимкнено, 3 - детальний лог
daemon = 0                 #1 - запускати в режимі демона

[webif]            #вебінтерфейс
active = 1                 #активація секції
port = 8081         #порт HTTP сервера
debug = 0                  #рівень логування 0 - 3

--- End quote ---

Ось це лінійка
--- Цитувати ---log_udp = 192.168.1.2:514  #мережеве логування на ір_пк:514
--- End quote ---
192.168.1.2 - це IP Вашого ПК, 514 порт ...
а ця
--- Цитувати ---log = /tmp/wicardd.log    #назва лог-файлу, за замовчуванням виводиться в консоль
log_size = 100             #максимальний розмір логу в кілобайтах
--- End quote ---
вивід логу в ТМР папку

МішаН:
прописуйте як радить slavon помагає *-P

ivan6209:
Добрий вечір допоможіть будь ласка специ позавчора я дивився все налаштував шарінг на всі пакети сьогодні купив пакет для шарінгу сідаю собі і думаю дивитись а в мене мій GI8120 викинув фокус не що шарінг не йде а навіть бісс кодування перестало працювати хто скаже що сталося дякую

Mxat:

--- Цитата: ivan6209 від 19:21:03, 01 Лютого 2014 ---Добрий вечір допоможіть будь ласка специ позавчора я дивився все налаштував шарінг на всі пакети сьогодні купив пакет для шарінгу сідаю собі і думаю дивитись а в мене мій GI8120 викинув фокус не що шарінг не йде а навіть бісс кодування перестало працювати хто скаже що сталося дякую

--- End quote ---
Подивись чи плагін (mgcamd,wicard,oscam)який ви налаштовували ввімкнений,якщо так то перезагрузи його.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version