Приймачі DVB-S2 (sh4) > GI S8120

GI S8120

<< < (14/20) > >>

Остап:
Прохання викласти до цього ресивера свіжий список каналів і софт на якому буде працювати Хтра тв(шарінг) SPARK.Велике дякую.

slavon:
Остап Списки каналі і посилання на софт є на форумі. Під "цьоцю Шуру" для Екстри ставте ЕМУ OSCam, набір ЕМУ для Шпарку сусідній темі, опис цьому ЕМУ тут

ivan6209:
Доброго вечора всім а такох зі святом всіх у мене виникло таке запитання чи зможу я з допомогою шарінга дивитись на GI 8120 UPC Direct Digi TV Xtra TV  пакети якщо у мене інтернет через роутер  Edimax BR-6228nS чи підійде підключення з допомогою кабеля до  LAN входу тюнера дякую

slavon:
Якщо машиніст електрички роздає ці пакети то зможете, тюнеру все рівно яким шляхом до нього приходить нет - лан чи вай-фай, також не має великого практичного значення модель і марка роутера головне щоб ТСР/ІР пакети справно передавав ....

ivan6209:
Дякую за відповідь а питання виникло тому що я прочитав таке  / Перечень Wi-Fi USB адаптеров совместимых с AMIKO SHD 8900 ALIEN и GI S8120Перечень Wi-Fi USB адаптеров НЕ совместимых с AMIKO SHD 8900 ALIEN и GI S8120 / а я тепер думаю який тюнер вибрати щоб жінка могла дивитись UPC Direct  або Digi TV  не включаючи компютер дякую

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version