Приймачі DVB-S2 (sh4) > GI S8120
GI S8120
zauberer:
GI 8120 справиться з вашою задачою
Android-80:
--- Цитата: zauberer від 17:33:42, 24 Червня 2012 ---GI 8120 справиться з вашою задачою
--- End quote ---
Не все так гладко з фуланами і модемами телекому :-Р Бажано вказувати марку модему!
Мав вже два випадки, коли фулан(GI8120, Amiko Alien) відмовлялись працювати з модемами телекому, ті, що по одній гривні при підключені дають. Тюнера не бачили сітки з даними модемами напряму, а запрацювали лишень через світчі. Ось така фігня з моєї практики. :-Р Ну і якщо чесно, то дані тюнера лайно повне. Хренова картинка, слабка сіткова карта, БЖ виконаний не краще ніж в глобо 5***-7*** і були ремонти тих БЖ, навіть року не виходили.
VictorZ!:
--- Цитата: Android-80 від 18:19:32, 24 Червня 2012 ---........... Ну і якщо чесно, то дані тюнера лайно повне. Хренова картинка, слабка сіткова карта, БЖ виконаний не краще ніж в глобо 5***-7*** і були ремонти тих БЖ, навіть року не виходили.
--- End quote ---
А я, наприклад, не знаю як порівняти..... Не так давно дивився в клієнта на тєліку 46" Самсунг, підключав Xtrend 5000 і GI S8120- (не міг на х-тренді вайфай свистка запустити...)
Так от - на ХД каналах я не побачив різниці в якості, ну може треба якийсь канал спеціальний з 1080Р, не знаю....різниці в якості картинки я не побачив.... чи може в мене око таке..... но але перед цим в нього стояв глобік4100... то тут різниця, як говориться, неозброєним оком....
Навіть того самого 8120 підключити скартом і по хдмі - і то різницю видно одразу....
ТО Я б так категорично не стверджував, що ці тюнера - повне лайно - ІМХО 8120 претендує на звання найкращого тюнера в співвідношенні "ціна-якість", двохрічна гарантія теж про щось свідчить... Спарк - рулить, сервіси- працюють... що ще треба??!!
zauberer:
На даний час практично всі ХД приймачі мають достойну картинку на ХД каналах і різниця якщо і є то мізерна і не видна неозброеним оком.Інша річ СД канали - ось тут різниця велика
olvilu:
Хто користуеться чи користувався GI 8120, підкажіть як він працює на ENIGMA, якщо стабільно то яку версію ПО треба заливати? На SPARK на останній версії ПО 1.2.50 за тиждень питаннь не було ніяких все працює згідно. З мінусів: графічний інтерфейс, шрифти - з трьох метрів дуже важко прочитати назву каналу. На скільки я зрозумів шрифти можна закачати інші? Канали переключає повільнііше ніж DREAMDOX 500s. Це все стосовно SPARK, а як буде на ENIGMA?
Навігація
Go to full version