Головна категорія > Українські телевізійні канали
Обговорення українських HD каналів.
slavon:
А канал TEST з середнім бітрейдом відео 8,4МБіт/с Ви бачите ??? Так от судячи з усього це і є Україна ХД... ca.,
NAZAR:
Взагалі то цю тему пропоную перенести в розділ "анекдоти" Ми вже бачили 1 канал інтер :'(,який до НД мав таке ж відношення як я до Папи Римського :2funny:А то що це за обговорення-будуть канали,а на якісь тести-будуть і обговорення.доречі,а чого "каналІВ"??? їх що вже багато показує?Чи може я чогось не знаю,може вони засекречені? А той "перший"що грозяться в НД транслювати має такий контент,що я б його назвав першим позорним українським :2funny:
oleh61:
--- Цитата: NAZAR від 12:36:55, 15 Січня 2012 --- А той "перший"що грозяться в НД транслювати має такий контент,що я б його назвав першим позорним українським :2funny:
--- End quote ---
правда - і сміх :) і гріх :'(
roger5000:
Перший український HD канал був "Спорт HD" в пакеті "Поверхность+".
april:
Український національний телеканал Перший Національний з квітня 2012 транслюватиметься у форматі високої чіткості HD.
Мовлення в цьому стандарті буде здійснюватися по крайней мере як мінімум, до кінця Євро-2012. Національна телекомпанія України (НТКУ), яка є власником каналу, завершила будівництво нової технічної інфраструктури. У березні проводитиметься внутрішнє тестування, для того, щоб в квітні можна було транслювати канал в HD.
Чемпіонат Європи з футболу в 2012 році, який буде проходити в Україні та Польщі, змусив керівників телеканалів до вдосконалення і модернізації технічних засобів. "Перший Національний" транслюватиме 15 матчів і фіналу, інші матчі, включаючи фінал покаже телеканал "Україна". Всі 31 матчі транслюватимуться платним спортивним телеканалом "Футбол".
"Перший Національний" у форматі SD і системі кодування BISS представлений з супутника AMOS 2 (4 ° W). З сьогоднішнього дня, 1 березня 2012 року, мовлення реалізовано з нових параметрів.
Нові технічні параметри:
супутник: AMOS 2 (4 ° W);
частота: 10.806 ГГц;
поляризація: Н;
SR: 30000, FEC: 3/4;
стандарт: DVB-S/QPSK;
http://2sat.net/news/1116-pervyj-nacionalnyj-veschanie-s-novyh-parametrov-s-aprelja-v-formate-hd/
Навігація
Go to full version