Приймачі DVB-S/S2 > X-730, 750/770 CIPVR

Немає сигналу OpenBox x-730

<< < (3/5) > >>

alex1972:
Добрий день. Така проблема. На "драконі" стоять конвертори на два виходи кожний. Підключено два абоненти. Канали на супутниках Амос та Хотбірд показують нормально, а з Сіріусом якась "непонятка". Канали на Сіріусі з вертикальною поляризацією теж показують нормально, а на горизонтальній-нема сигналу. Але, якщо другий абонент вмикає канал на Сіріусі з горизонтальною поляризацією, в мене теж ці канали починають показувати, поки другий абонент не перейде на канал з іншого супутника чи на іншу поляризацію. Думав що проблема в конверторі, але міняв виходи конвертора, результата нема.  Майже впевнений що проблема в тюнері, не підкажете де треба копати???

Yaro:

--- Цитата: alex1972 від 08:15:03, 13 Серпня 2012 ---Думав що проблема в конверторі, але міняв виходи конвертора, результата нема. 
--- End quote ---
Копаєш там, але не те. Заміни твіни на інші. Хоча б на Сіріусі. То проблема конверторів.

slavon:

--- Цитувати ---Заміни твіни на інші. Хоча б на Сіріусі. То проблема конверторів.
--- End quote ---
Це точно - проблема дешевих "китайських" конверторів... Завжди в таких випадках стараюся ставити TWIN Inverto Premium IDLB-TWNL40  або  TWIN Inverto ULTRA IDLB-TWNL40 - проблем поки не було... Я розумію що більшість скаже навіщо такі дорогі ??? Але ми не настільки багаті що б купляти дешеві речі...  ca.,

alex1972:
Дякую. Спробую. На 100% не пам'ятаю, але мені здається, що коли приносили якийсь тюнер на прошивку, то коли перевіряв після прошивки його працездатність, то канали на горизонталі на Сіріусі показували. Тому і вирішив що проблема в тюнері, але треба ще раз перевірити.

alex1972:
Проблема виявилась банальною, заміна кабелю від тюнера до антени вирішила проблему. Зовні кабель був нормальний, в двох місцях трохи тріснула оболочка. Ніколи б не подумав, що кабель може так підкачати, вісім років експлуатації не пройшли даремно.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version