Приймачі DVB-S/S2 > Інші приймачі з Ему
Відмінність між процесорами Broadcom і STi
oleh61:
--- Цитувати ---"Як на мене то зараз приймачи на базі процесорів Broadcom поза конкуренцією..."
--- End quote ---
- це мене вже тоже тішить *oohaa*
на рахунок частота/температура можна сперечатись,але дійсно -відіграє роль багато інших факторів : навантаження, кривий софт,криві руки і т.д. ca.,
висновок : ну тоді я хочу брати 8180 *-A
bodyan:
На моїй пам'яті єдиному процесорові STi якому бажано було додаткове охолодження це Sti 7100 (Kathrein UFS 910).Усі решта прекрасно справляються з звичайним радіатором.
У проц. Broadcom ситуація дещо інша, скажімо на DM500, DM800se штатно встановлений кулер.
Причина нагріття мабуть таки захована у специфіці процесорів, тут можна провести аналогію між AMD і Intel :)
Стосовно роздільності в обох присутня максимальна роздільність 1080i 50/60Hz, а от 1080p 30Hz лише у процесорів STi і як уже підмічалось актуальне лише при відтворенні відеофайлів з даною роздільністю. Проте навіть у мало динамічних сценах відчутні відразу переваги роздільності 1080p 30Hz (мова йде про відеофайли роздільністю 1080p).
Загалом же функціонал S8680 досить таки хороший, на днях спробую зробити детальний опис даного приймача :)
Арчи®:
--- Цитата: oleh61 від 19:07:30, 09 Січня 2012 ---відповідь 1. прогресивна розгортка 1080p (стандарт Full HD) -не потрібно для сат.сигналу,тому ,що він ніколи таким не буде...
--- End quote ---
Ну чому ж? :)
Є канали з такими параметрами, але при візуальному порівнянні їх все одно краще переглядати в інтерлейсінге.
--- Цитата: bodyan від 20:33:05, 09 Січня 2012 ---
У проц. Broadcom ситуація дещо інша, скажімо на DM500, DM800se штатно встановлений кулер.
Причина нагріття мабуть таки захована у специфіці процесорів, тут можна провести аналогію між AMD і Intel :)
--- End quote ---
Ну напевно проблема нагріву була все-таки софтова, а не апаратна.
Два приклади -
простий ДМ 800 (поправили оновленням завантажувача).Та й у ролі грубки там виступає не проц а сам ВЧ тюнер. :2funny:;
- ВУ + (куллер існує, але дує на хард, а не на проц)
Vetal999:
Потестив я GI 8180. Швидко перемикає канали. Миттєво реагує і дуже чутливий на пульт. Сам пульт виготовлений якісно але не ергономічо. Картинка трохи краща, ніж в Openbox s6, але змазана і наприклад, до Orton 9500 не дотягує.
slavon:
Vetal999 Ось тут bodyan писав
--- Цитувати ---Процесори STi і Broadcom завжди різнились зображенням особливо це стосується різкості, на Broadcom по замовчуванню трішки змитіше, хоча це легко підкоректовується у налаштуваннях. Зображення на GI S8680 хороше і не викликає якихось нарікань. Тут в принципі справа смаків, сказати категорично щось в бік того чи іншого - не можна :)
--- End quote ---
Мені наприклад картинка яку видає процесор Broadcom подобається більше ніж та картинка яку видає STi, але як було сказано раніше, це суб'єктивне враження...
Навігація
Go to full version