Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір HD приймача (IV квартал 2011 року)

<< < (2/10) > >>

april:

--- Цитата: vitivan від 17:31:35, 17 Грудня 2011 ---
--- Цитата: bad від 17:18:15, 17 Грудня 2011 ---Я думав що сама краща картинка в ортоні :'(

--- End quote ---

Ти помилився сама найнайкраща на Опенбоксі.

--- End quote ---

Помиляєтеся любі друзі , найкраща картинка в IMAX-і у Львові на Стрийській :2funny: :2funny: :2funny: ca.,

DiD /7AHAC:
Шановні модератори, витріть будь-ласка всі "зайві" пости в даній темі(включно з моїм), бо складається враження, що старожили разом з молодими юзерами вибрали собі саме цю тему для того, щоб помірятися пісюнами, похвалитися в кого якої товщини, довжини та площі поперечного перерізу.  *-W
П.С. Богдане підтримую, бо для того, щоб речі між собою порівняти, то потрібно поставити їх в однакові умови. Інакше суб'єктивізму не уникнути.
Пригадайте прислів'я:
"Немає негарних жінок - є мало горілки", най ми кубіти дарують :-Р

tosat:

--- Цитата: DiD /7AHAC від 01:30:28, 18 Грудня 2011 ---, щоб помірятися пісюнами, похвалитися в кого якої товщини, довжини та площі поперечного перерізу.  *-W

--- End quote ---
Покажи де в мому пості хтось чимось хвалиться..  >:(

--- Цитата: DiD /7AHAC від 01:30:28, 18 Грудня 2011 ---П.С. Богдане підтримую, бо для того, щоб речі між собою порівняти, то потрібно поставити їх в однакові умови. Інакше суб'єктивізму не уникнути.

--- End quote ---
На рахунок тестування : особисто моя думка, що тестувати потрібно на двох одночасно включених однотипних теліках (бажано на LEd, так як на них всі ньюанси зразу проявляються, та і зараз їх в основному купляють), і як я вже згадував раніше, з діагоналлю >=40" , бо навіть переключати по черзі то далеко не то..
Також хочу звернути вашу увагу на швидкість роботи апарата, яку зразу видно при перемиканні каналів, бо коли люди вибирають Ортона, навіть не через ціну, а власне :"Через те, що Аміко довго завантажується, та програми довго переключаються"..., тут як то кажуть слів нема, і непотрібна їм ніяка енігма.
Також, заакцентую, що в цьому і попередньому пості мова йшла про якість картинки Аміко на SD каналах..
Зрештою, як кажуть на "вкус и цвет", бачу мій попередній пост виявив деяке зацікавлення, хотілось би ще почути думку Готсанюка з цього приводу..

slavon:
tosat
--- Цитувати ---хотілось би ще почути думку Готсанюка з цього приводу..
--- End quote ---
наскільки мені відомо Готсанюк, свою думку на рахунок Amiko Alenу вже висловив, при чому висловив однозначно та без компромісів, продавши Алена і купивши замість нього Дріма...  :2funny: :2funny: :2funny:

DiD /7AHAC:
Толік, я взагалі-то мав на увазі пости які йдуть після Богданового допису. Адже всі вони не несуть жодної корисної інформації стосовно даної теми та є звичайним флудом.
П.С. Якщо говорити про порівняння з Дрімом, то здоровий глузд підказує, що саме порівняння не доречне, бо не може апарат за 110 у.е. ставитись до порівняння з апаратом вартістю 500$ в оригінальному варіанті чи 250$ китайському аналозі.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version