Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір HD приймача (IV квартал 2011 року)

<< < (5/10) > >>

toliktv:
Так, я розумію, що Дрімбокс "бере" своїм іменем й софтовою підтримкою.
Конкуренти GI ,Xtrend  зрівнялись з ними по технічних даних. Але наскільки довго буде їх софтова підтримка?  Хоча розмірковую що буде, так як ці компанії  набирають обертів.
Gi S8180 (Vu+ Solo) я знайомий з цією моделю, ставив , проблем немає в клієнта.
Xtrend ET-6000- цікавий, приваблює 512 ОЗУ на борту й процесор новий BCM7413, а по ціні різниця біля 40 у.е. між цими моделями.
Буду ще зважувати  що брати....

xxzheka:
GI 8120

roger5000:
GI 8120

vitivan:
Якщо дрім 800 в нормальному стані, ревізія М, краще його, в ньому повноцінна єнігма2 і широкий спектр іміджів http://www.sat-universe.com/forumdisplay.php?f=375

bodyan:
Особистий рейтинг HD приймачів:

Приймачі HD ціною до 100$
- в даному діапазоні лідером :) являється приймач Q-Sat St-05

Приймачі HD ціною до 140$
-приймачі Fulan(Galaxy Innovations Gi S8120, Amiko SHD-8900 Alien, Dynavision 9600 HD PVR) хоч і не здивували роботою Enigma2 проте непоганий функціонал і сам факт роботи на Linux змушує приглянутись в цьому ціновому діапазоні саме до цих приймачів.

Приймачі HD ціною до 180$
-однозначно лідером серед даних приймачів являється модель компанії Fortis HS-7810 HD PVR  (Galaxy Innovations GI S8680), функціональність, робота ПЗ, мультимедійні можливості, якість зображення тут на висоті.

Приймачі HD ціною до 200$
- в даній ніші залишаються незмінним лідером Dreambox DM800 (клон), приймач робота якого перевірена часом, відшліфоване ПЗ, проте явні недоліки у мельтимедійності, лишні трабли з бутлоадерами заставляють приглядатись до трішки дорожчих моделей конкурентів Vu+, Xtrend, ну а якщо відсутня зацікавленість до Enigma2 до скоріш за все варто приглянутись до попередника.

Проміжними варіантами між діапазоном 200-240$ являється прекрасний приймач Galaxy Innovations Gi S8180 (Vu+ Solo), робота якого задовільняє на всі 100%, а також Kathrein UFS912 робота і функціонал, мультимедійні можливості, якість зображення якого просто на висоті.

Приймачі HD ціною 240$

Звісно дану позицію займає новоспечений Xtrend ET-6000, єдиним мінусом як на мене являється аскетичний пульт ДУ.

В рейтингу відсутній приймач Atlas HD який жваво обговорюється у нас на форумі, оскільки з даним приймачем не "знайомий" :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version