Автор Тема: Не показуэ ZeeTV  (Прочитано 1547 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній diksi09

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 13
  • Рейтинг: +2/-0
Не показуэ ZeeTV
« : 18:44:56, 08 Грудень 2011 »
Поміняв прошивку в Orton 4100C з 1.3.85 на 1.3.89 і перестали показувати ZeeTV. Ключі Irdeto в актуальному стані. Підкажіть в чому справа?

Відсутній arrows

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 772
  • Рейтинг: +784/-666
  • ZTE Blade A520
Не показуэ ZeeTV
« Відповідь #1 : 19:32:03, 08 Грудень 2011 »
Підкажіть в чому справа?
В прошивці. Не всі прошивки вміють робити з ирдето, і хоча вона новіша, це не показник. Як приклад, деякі нові прошивки невміють відкривати навіть Mezzo via2.3 :2funny: Ставте 1.3.95 і все буде гут.
RR-O-v6.2.1-20190102-ZTE-Blade-A520-Final

Відсутній diksi09

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 13
  • Рейтинг: +2/-0
Не показуэ ZeeTV
« Відповідь #2 : 05:49:11, 14 Грудень 2011 »
На даний час не показує взагалі, ставив 1.3.95, 1.4.03,  і пропала картинка на 1.3.85.

Відсутній arrows

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 772
  • Рейтинг: +784/-666
  • ZTE Blade A520
Не показуэ ZeeTV
« Відповідь #3 : 12:37:51, 14 Грудень 2011 »
Дак вже ключ змінився, Чекаемо наступного.
RR-O-v6.2.1-20190102-ZTE-Blade-A520-Final

Відсутній dimon241986

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +1/-0
Не показуэ ZeeTV
« Відповідь #4 : 06:37:24, 10 Січень 2012 »
Підскажіть будьласка як вводити ключ на ZeeTV якщо можна скиньте свіжий будьласка,заранія дякую,,

Відсутній wasyl

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 16
  • Рейтинг: +13/-0
Не показуэ ZeeTV
« Відповідь #5 : 17:30:15, 10 Січень 2012 »
А діючий ключ зараз не відомий (немає у відкритому доступі)

 

Globo 6000 не показуэ

Автор sasha19722201Розділ 3000- 6000..

Відповідей: 7
Переглядів: 2261
Остання відповідь 17:39:18, 21 Січень 2017
від tosat