Enigma / Enigma 2 > Dreambox

Dreambox 800SE (клон). Огляд приймача

<< < (3/4) > >>

vitivan:
http://molotok.ru/planka-pod-tyuner-m-dlya-dm-800-hd-se-v-rossii-i1959637696.html

Планка для кріплення, посилання для взірця.

dukuj step:

--- Цитата: bad від 21:50:58, 28 Листопада 2011 ---За таке бабло краще  взяти, там оригінал мае своі мухи уявляю що китаець буде витворяти ca.,

--- End quote ---
зрештою можна придбати і вушку, але одне але, після 800СЕ, маруся соло таке гальмо.

bad:
dukuj step , не хочу перетворювати на дискасію!але мені здаеться ви вушку в руках не тримали! скажіть чим вушка гальмо ви що переключення каналів секундоміром заміряли?я різниці не бачу на приклад! просто опишіть чим вушки гальманутіші від дрімів.А ще краще опишіть чим китайські дріми кращі вушок? може пульти в них кращі? або чутливість тюнера? гемору з сімками не мае?кондюки треба допаювати? блоки живлення міняти?знаю вушкам кулера не вистачае? 

bodyan:
Здивувала м'яко кажучи стаття в журналі chip 01/12 про даний приймач, особливо " но ни один из них не имеет всех тех функций..." :2funny:

slavon:
А що тут такого дивного ??? Як на мене банальна журналіська "заказуха-деза", зроблена при тому доволі "криво" - на низькому професійному рівні.  :2funny: :2funny: :2funny: Пам'ятаю, десь з пів-року назад, на одному з українських ТВ каналів, у програмі новин був сюжет про цифрове наземне ТВ, а в ньому в переміжку показували тарілки з відомим брендом і тюнера-металоломи.
Тема жваво обговорювалась на одному з САТ ТВ форумів - попаде на очі, обовязково виложу посилання...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version