Приймачі DVB-S/S2 > Amiko
Огляд приймача Amiko SHD-8330 CX E
Остап:
поділіться інструкцією по налаштуванні Wi-Fi свистка до моделей типу 8300 і подібних. Знаю одне що приймають вони свистки типу TP Link TL-WN 727N v3.
Hurkot:
Amiko 8330
Прошивка Edision /1.4.97/.
Підкажіть, будь ласка, хто знає, де в налаштуваннях вибирати 0/12 вольт; для чого режим RC2 /меню - інші шалаштування/.
4*W,4.8*E,13*E,31*E,36*E,53*E,75*E,85*E,90*E. EVO 700 S, OB 820 CI, Amiko 8330.
Додано: 19:53:16, 19 Грудня 2012Прохання до адміністратора: об"єднати відкриту мною тему -- Amiko 8330
Автор Hurkot -- з наступною в цьому ж розділі -- Огляд приймача Amiko SHD-8330 CX E
Автор bodyan
Hurkot:
Шановні користувачі Amiko серії 8300! *-P Пропоную поділитися враженнями від роботи з даним апаратом. У мен він / Amiko 8330 / з квітня 2012. Працює в компанії з роутером Asus RT-N10U і модемом від Інтертелеком без особливих проблем, пауза між перемиканням каналів незначна. З рідними прошивками - попробував 2 - працював погано - часто були перезавантаження, і вони не дуже зручні для користування. Трохи поексперементувавши і попробувавши альтернативні прошивки, зупинився на Edison-Argus mini 1.4.97 - вона мені здалася найзручнішою для користування, хоча є деякі незручні моменти. Є і свіжіші прошивки, але я не прибічник їх частої заміни. Прошу поділитися своїми проблемами і здобутками ca.,
VictorZ!:
здобутків мало- в основному проблемт. :2funny:
Частенько перезавантажується, остбливо з вайфай свистком. Клієнт мордується з ним....і я-з інюю прошивки, мравда, без особливих успіхів. А є посилання на нормальну прошивку?
Hurkot:
А не по WI-Fi не пробували? Я використовую провідне з"єднання - перзавантаження буває дуже рідко. Може, проблема в неякісному інтернеті або шаророздавачі? Подивіться нижчедодану інформацію:
Навігація
Go to full version