Приймачі DVB-S/S2 > Enigma2

Enigma2

<< < (5/6) > >>

vitivan:
Для чіткої роботи тюнера Optucum 9500 створена і відшліфована нова збірка Енігма2 під назвою"TESLANETIX"

RUnigmaHD-VIP-03 - це вже не актуально, але як для прикладу згодиться.

oleh61:
цитата з форуму  http://www.wizardfox.net/betatest/threads/Обсуждение-сборки-teslanetix-runigmahd-pli-04-udev.40/ про нову збірку мене зупинила на 03 :
 "Поставил ВИП-3 и счастлив. Сборки все новые сырые и во многом неустраивают. Да конечно навороты нормальные, но всё - таки изображение надо лучше делать и доводить до ума. Вцелом впечатление хорошее, спасибо за труд. Убираем тормоза, разбираемся с картинкой и отличная будет сборка." >:(

хоча це тішить:  "Три месяца сборка отработала без вопросов (правда емульку приходилось с толкача запускать), а сегодня отказалась грузиться, после "пегаса" вечные шестерни, а жаль я к ней привык, стабильная, рабочая сборка. Автору, спасибо большущее."   :)

я знаю поки сам не попробуєш - толку не буде  :)

vitivan:
teslanetix і runigmavip04 це різні збірки. runigmavip04 - підтверджую не досконала. teslanetix - те що нам треба.

oleh61:
а як ця цитата (вересень 2012 ):

"... похоже доработкой новых сборок ни кто не занимается.
 После пяти дней ковыряния сборки TESLANETIX (единственная, которую смог довести до выполнения
 всех заявленных фукций) пришол к выводу, что VIP-3 пока остаётся самой приемлемой, и по качеству
 картинки на SD и HD каналах, и по скорости переключения каналов и функций меню!!!..."  *-G

очевидно,треба спробувати самому ,благо ,що флешок є багато  :2funny: але часу -мало  :'(

а чукча казав "а олени лучше ..."  :2funny:, а я скажу ,що в Ортоні залізо слабше і " GI8180 -краще " *-A

vitivan:
Чукча може і каже, а я стверджую тому, що 9500 налаштовую по 5-6 штук в тиждень і бачу що краще, а що ні. Одиночні закиди с форумів це не переконливо. А GI8180 по якості зображення відстає набагато пунктів, навіть дрім800se немає такої якісної картинки, як 9500 модель. Ось і залізо.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version