Автор Тема: GLOBO 7010CX -проблема з рівнем сигналу  (Прочитано 2164 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній MADIOR76

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 11
  • Рейтинг: +1/-0
GLOBO 7010CX -проблема з рівнем сигналу
« : 19:49:06, 21 Жовтень 2011 »
Хлопці всім привіт, у мене така проблема тюнер глобо 7010сх не бачить  сигнал не на одному спутнику і один нюанс на спутнику
HOT-BIRD тільки на  одній чистоті 12597V27500 є сигнал але сканую чистоту, появляються канали тет,перший і т.д

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1091
  • Рейтинг: +1571/-0
GLOBO 7010CX -проблема з рівнем сигналу
« Відповідь #1 : 20:06:19, 21 Жовтень 2011 »
Перед тим як звернутись за допомогою-варто було спочатку самому візуально оглянути БЖ,заміряти вихідні напруги з БЖ та напруги живлення  LNB hor/ver та вказати їх тут.
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній MADIOR76

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 11
  • Рейтинг: +1/-0
GLOBO 7010CX -проблема з рівнем сигналу
« Відповідь #2 : 20:12:59, 21 Жовтень 2011 »
зараз тюнера немаю лишив на роботі, завтра данні БЖ поставлю, дякую за відгук

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2906
  • Рейтинг: +2895/-13
GLOBO 7010CX -проблема з рівнем сигналу
« Відповідь #3 : 05:49:07, 22 Жовтень 2011 »
Тут в першу чергу треба писати чи " я новачок , чи ні "  .....
В налаштуваннях LNB Freq стоїть 10600/9750 та параметри
дісека в тюнері правильно виставленні відносно антени ?
Прошивався тюнер перед тим , як тут писати ???
« Останнє редагування: 05:51:09, 22 Жовтень 2011 від Ігор Горбусь »
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній SashaTv

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1091
  • Рейтинг: +1571/-0
GLOBO 7010CX -проблема з рівнем сигналу
« Відповідь #4 : 06:49:20, 22 Жовтень 2011 »
 Немає  стосунку значення LNB Freq до даної проблеми,адже при скануваніі транспондера вертикальної поляризації-скануются канали горизонтальної.
..на спутнику HOT-BIRD тільки на  одній чистоті 12597V27500 є сигнал але сканую чистоту, появляються канали тет,перший і т.д
Або знайду дорогу, або прокладу її сам.

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 953
  • Рейтинг: +1050/-13
GLOBO 7010CX -проблема з рівнем сигналу
« Відповідь #5 : 06:58:56, 22 Жовтень 2011 »
А в мене коли була така ситуація то в двох випадках був винен електроліт в блоку живлення на 47 мкф,в інших прийшлося міняти навіть всі,при чому на напругах великих відхилень не було ,одним словом по любому блок жмвлення або жовтенький запобіжник в районі вхідного блоку і таке було на рахунок вибриків сигналу ,при чому годину тюнер міг працювати без проблем (це в останньому випадку)

 

"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 1498
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
GLOBO 5000 в б/ж на виході "ноль"

Автор SatElit_in_RogРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 2042
Остання відповідь 14:00:12, 18 Червень 2011
від SatElit_in_Rog
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 2057
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 4491
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпень 2008
від bodyan
Софти(Офіційні софти, БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ). Globo 4100c

Автор gotsanyukРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 10
Переглядів: 6894
Остання відповідь 09:38:37, 29 Липень 2015
від bodyan