Автор Тема: Strong 6004,6011,6020  (Прочитано 11477 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній shkodnik

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 59
  • Рейтинг: +18/-0
Strong 6004,6011,6020
« Відповідь #15 : 15:22:52, 25 Грудень 2009 »
скiльки часу hiperterminal повинен заливати софт+канали+ключ

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3030
  • Рейтинг: +3750/-0
Strong 6004,6011,6020
« Відповідь #16 : 15:30:01, 25 Грудень 2009 »
Не більше 5-ти хвилин ca.,

Відсутній shkodnik

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 59
  • Рейтинг: +18/-0
Strong 6004,6011,6020
« Відповідь #17 : 15:50:24, 25 Грудень 2009 »
а якщо бiльше 5 хв-а пише сеанс звязку йде

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 665
  • Рейтинг: +1214/-7
Strong 6004,6011,6020
« Відповідь #18 : 17:08:16, 25 Грудень 2009 »
а якщо бiльше 5 хв-а пише сеанс звязку йде
Почитай інструкцію
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній hmura

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1961
  • Рейтинг: +2969/-0
Strong 6004,6011,6020
« Відповідь #19 : 17:15:20, 25 Грудень 2009 »
Лоадер для SRT 60хх
GI S8895 Vu+ Uno (INDB v3a by nikolasi mod by sp19636462), Strong SRT DM2100, Mabo 1.2 (95°East - 30°West ,Ku+Ku cyr.+C), LG 42LM660T .

Відсутній shkodnik

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 59
  • Рейтинг: +18/-0
Strong 6004,6011,6020
« Відповідь #20 : 17:16:10, 25 Грудень 2009 »
все зрозумiв злiтали настройки hiperterminal

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3030
  • Рейтинг: +3750/-0
Strong 6004,6011,6020
« Відповідь #21 : 17:35:57, 25 Грудень 2009 »
Hmura, в архіві троян :2funny:
25.12.2009 19:32:40   Обнаружено: Trojan-Dropper.Win32.VB.lhn   

Відсутній hmura

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1961
  • Рейтинг: +2969/-0
Strong 6004,6011,6020
« Відповідь #22 : 17:49:22, 25 Грудень 2009 »
У мене NOD мовчить  :o
GI S8895 Vu+ Uno (INDB v3a by nikolasi mod by sp19636462), Strong SRT DM2100, Mabo 1.2 (95°East - 30°West ,Ku+Ku cyr.+C), LG 42LM660T .

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1733
  • Рейтинг: +1869/-0
Strong 6004,6011,6020
« Відповідь #23 : 18:07:36, 25 Грудень 2009 »
В мене каспер теж кричить що там троян
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній shkodnik

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 59
  • Рейтинг: +18/-0
Strong 6004,6011,6020
« Відповідь #24 : 10:30:34, 27 Грудень 2009 »
пробачте

Відсутній cgr

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 175
  • Рейтинг: +36/-1
Strong 6004,6011,6020
« Відповідь #25 : 17:18:49, 21 Січень 2010 »
Друзі, а де почитати, як злити собі на комп свій список каналів зі стронга 6006?Дякую! *-I
Ще не вмерла Україна на її крайніх східних теренах!

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 665
  • Рейтинг: +1214/-7
Strong 6004,6011,6020
« Відповідь #26 : 06:33:46, 22 Січень 2010 »
Друзі, а де почитати, як злити собі на комп свій список каналів зі стронга 6006?Дякую! *-I
В пості №20 -інструкція
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній cgr

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 175
  • Рейтинг: +36/-1
Strong 6004,6011,6020
« Відповідь #27 : 06:58:11, 23 Січень 2010 »
Дякую,розібрався без інструкції! *oohaa*
Ще не вмерла Україна на її крайніх східних теренах!

Відсутній roger5000

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1088
  • Рейтинг: +2787/-1
  • м Тернопіль
Strong 6004,6011,6020 подружив Інтер і Інтер+
« Відповідь #28 : 09:08:23, 17 Березень 2010 »
Ось і мені в руки попав даний приймач.
 Тюнер повністю робочий, лише потрібно оновити списки каналів і ключі.
Перешивати не прийшлося бо тюнер чудово відкриває Biss i Cryptoworks. Але зіткнувся з наступною проблемою. Ніяк не виходить подружити Інтер та Інтер+, ключі ввів вручну.
Проблема в наступному тюнер не хоче відкривати 2 канали на одному транспондері кодовані в Biss. Спробував добавити ще один транспондер змінивши чистоту на 1-2 MHz - але  результату не дало. Тоді я визначив якщо добавити транспондер з відхиленням більше 5 мнz то приймач його розуміє як новий транспондер, і відкриавє кодований канал.
 Отже для ІНТЕР я просканував транспондер 10889V27500,
 для ІНТЕР+ я добавив транспондер 10895V27499,
відповідно дані частоти вписав в ЕМУ до відповідних ключів.
 Канали відкриваються нормально і працюють стабільно.
P.S Можливо я не відкрив америки але по-іншому в мене ніяк.

Відсутній hmura

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1961
  • Рейтинг: +2969/-0
Strong 6004,6011,6020
« Відповідь #29 : 07:09:58, 26 Березень 2010 »
Приймач відкриває канали в бісс і на одному транспондері , просто коли вводиш ключ на канал для прикладу (Інтер + на 10889 V 27500)  після вводу ключа канал потрібно видалити і ще раз прописати тоді все працює  ca.,
GI S8895 Vu+ Uno (INDB v3a by nikolasi mod by sp19636462), Strong SRT DM2100, Mabo 1.2 (95°East - 30°West ,Ku+Ku cyr.+C), LG 42LM660T .

 

Список каналів для Strong 6125, 6126, 6130, 6155 і 6355

Автор hmuraРозділ Strong 6125, 6126, 6130, 6155 і 6355

Відповідей: 14
Переглядів: 7295
Остання відповідь 21:52:11, 16 Липень 2016
від vasjabr
Strong 6125, 6126, 6130, 6155 і 6355 Emu

Автор bodyanРозділ Strong 6125, 6126, 6130, 6155 і 6355

Відповідей: 46
Переглядів: 16256
Остання відповідь 09:23:07, 07 Квітень 2017
від ioan
Короткий відеоогляд можливостей Strong SRT-8500 DVB-T2

Автор bodyanРозділ Strong

Відповідей: 1
Переглядів: 6717
Остання відповідь 12:47:32, 17 Грудень 2016
від Роман Соломаха
Strong SRT 8500 - немає відео через тюльпани

Автор arrowsРозділ Strong

Відповідей: 2
Переглядів: 2908
Остання відповідь 21:35:31, 09 Липень 2015
від zenoviy
[Вирішено] Strong 4402 (2 Mb) моргає червоний світлодіод

Автор ValdiskaРозділ Strong 4401, 4402

Відповідей: 0
Переглядів: 2424
Остання відповідь 08:06:29, 27 Листопад 2012
від Valdiska