Enigma / Enigma 2 > Dreambox

Dreambox 800HD (клон). Не вмикається

(1/3) > >>

Ronaldo:
Доброго дня! Допомагайте, приніс клієнт тюнера Дрим 800 клон, каже вечером працював все добре а зранку не вмикається! Підтверджую шо коли вмикаю в розетку блимають тільки взаді 2 індикатора і на блоці живлення мигає зелений індикатор, коли виймаю блок з тюнера він постійно горить зеленим! Може хто зтикався з таким? Що могло згоріти?

april:
Перевір конденсатори в дрімі, чи не вздулися. І перевір скільки видає вольтажу і амперажу блок живлення. А ше краще попробуй підключити через інший блок живлення.

Ronaldo:

--- Цитата: april від 16:00:56, 11 Жовтня 2011 ---Перевір конденсатори в дрімі, чи не вздулися. І перевір скільки видає вольтажу і амперажу блок живлення. А ше краще попробуй підключити через інший блок живлення.

--- End quote ---
Перевірив через інший блок живлення - теж саме ніякого ефекту, вскрив тюнера і здається мені що середніх 2 кондьора більші за бокових 2 ( 10v 4700mf - їх маркуквання) а також 2 кондьора на 2200mf якісь підозрілі!(Додав фото) Заміна їх - вирішення моєї проблеми? І чому це могло статися?

april:
Та ні, на вигляд добрі - не вздуті. Включи його і попробуй зєднатися по FTP і перепрошити, якщо не буде конектитися попробуй через ком-порт Дрімапом. Може прошивка глюканула.

Ronaldo:

--- Цитата: april від 17:59:20, 11 Жовтня 2011 ---Та ні, на вигляд добрі - не вздуті. Включи його і попробуй зєднатися по FTP і перепрошити, якщо не буде конектитися попробуй через ком-порт Дрімапом. Може прошивка глюканула.

--- End quote ---
Дякую, лише Ви мені допомагаєте, попробую через ком порт так як в мене лана нема - це той тюнер про який я писав раніше. *-I
Нажаль ніякой реакції на дрімапі, блимають взаді 2 діодика, а на морді повна тиша. :'(

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version