Автор Тема: Dreambox 800HD (клон). Не вмикається  (Прочитано 2049 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Ronaldo

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 145
  • Рейтинг: +12/-0
Dreambox 800HD (клон). Не вмикається
« : 14:52:52, 11 Жовтень 2011 »
Доброго дня! Допомагайте, приніс клієнт тюнера Дрим 800 клон, каже вечером працював все добре а зранку не вмикається! Підтверджую шо коли вмикаю в розетку блимають тільки взаді 2 індикатора і на блоці живлення мигає зелений індикатор, коли виймаю блок з тюнера він постійно горить зеленим! Може хто зтикався з таким? Що могло згоріти?

Відсутній april

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 384
  • Рейтинг: +223/-13
  • (Янтарне)
Dreambox 800HD (клон). Не вмикається
« Відповідь #1 : 16:00:56, 11 Жовтень 2011 »
Перевір конденсатори в дрімі, чи не вздулися. І перевір скільки видає вольтажу і амперажу блок живлення. А ше краще попробуй підключити через інший блок живлення.
- GI 8180 (VU+Solo)
- GI 8120

- MI BOX 3
- I Like Home Box
4W-5E-13E-36E

Відсутній Ronaldo

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 145
  • Рейтинг: +12/-0
Dreambox 800HD (клон). Не вмикається
« Відповідь #2 : 16:26:05, 11 Жовтень 2011 »
Перевір конденсатори в дрімі, чи не вздулися. І перевір скільки видає вольтажу і амперажу блок живлення. А ше краще попробуй підключити через інший блок живлення.
Перевірив через інший блок живлення - теж саме ніякого ефекту, вскрив тюнера і здається мені що середніх 2 кондьора більші за бокових 2 ( 10v 4700mf - їх маркуквання) а також 2 кондьора на 2200mf якісь підозрілі!(Додав фото) Заміна їх - вирішення моєї проблеми? І чому це могло статися?

Відсутній april

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 384
  • Рейтинг: +223/-13
  • (Янтарне)
Dreambox 800HD (клон). Не вмикається
« Відповідь #3 : 17:59:20, 11 Жовтень 2011 »
Та ні, на вигляд добрі - не вздуті. Включи його і попробуй зєднатися по FTP і перепрошити, якщо не буде конектитися попробуй через ком-порт Дрімапом. Може прошивка глюканула.
- GI 8180 (VU+Solo)
- GI 8120

- MI BOX 3
- I Like Home Box
4W-5E-13E-36E

Відсутній Ronaldo

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 145
  • Рейтинг: +12/-0
Dreambox 800HD (клон). Не вмикається
« Відповідь #4 : 18:09:48, 11 Жовтень 2011 »
Та ні, на вигляд добрі - не вздуті. Включи його і попробуй зєднатися по FTP і перепрошити, якщо не буде конектитися попробуй через ком-порт Дрімапом. Може прошивка глюканула.
Дякую, лише Ви мені допомагаєте, попробую через ком порт так як в мене лана нема - це той тюнер про який я писав раніше. *-I
Нажаль ніякой реакції на дрімапі, блимають взаді 2 діодика, а на морді повна тиша. :'(
« Останнє редагування: 18:15:39, 11 Жовтень 2011 від Ronaldo »

Відсутній april

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 384
  • Рейтинг: +223/-13
  • (Янтарне)
Dreambox 800HD (клон). Не вмикається
« Відповідь #5 : 19:40:42, 11 Жовтень 2011 »
Знаєте, перечитав я декілька форумів. Зробив висновок що все-таки конденсатори. Ось зсилка http://dream.altmaster.net/showthread.php?t=5146&page=8. Почетайте.
- GI 8180 (VU+Solo)
- GI 8120

- MI BOX 3
- I Like Home Box
4W-5E-13E-36E

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 6278
  • Рейтинг: +8347/-14
Dreambox 800HD (клон). Не вмикається
« Відповідь #6 : 19:45:57, 11 Жовтень 2011 »
Відповіді на майже усі запитання знаходяться тут derisive.gif

Відсутній april

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 384
  • Рейтинг: +223/-13
  • (Янтарне)
Dreambox 800HD (клон). Не вмикається
« Відповідь #7 : 20:20:11, 11 Жовтень 2011 »
Та ні, на вигляд добрі - не вздуті. Включи його і попробуй зєднатися по FTP і перепрошити, якщо не буде конектитися попробуй через ком-порт Дрімапом. Може прошивка глюканула.
Дякую, лише Ви мені допомагаєте, попробую через ком порт так як в мене лана нема - це той тюнер про який я писав раніше. *-I
Нажаль ніякой реакції на дрімапі, блимають взаді 2 діодика, а на морді повна тиша. :'(

Ось ще можливий варіант http://dream.altmaster.net/showthread.php?t=5212
- GI 8180 (VU+Solo)
- GI 8120

- MI BOX 3
- I Like Home Box
4W-5E-13E-36E

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1741
  • Рейтинг: +1903/-3
Dreambox 800HD (клон). Не вмикається
« Відповідь #8 : 20:33:37, 11 Жовтень 2011 »
Теж маю Дрім 800 китай  на Hd канал  тюнер іде на перезагрузку,на sd каналах працює!можливо хтось мав таку проблему?
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній april

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 384
  • Рейтинг: +223/-13
  • (Янтарне)
Dreambox 800HD (клон). Не вмикається
« Відповідь #9 : 20:41:49, 11 Жовтень 2011 »
Теж маю Дрім 800 китай  на Hd канал  тюнер іде на перезагрузку,на sd каналах працює!можливо хтось мав таку проблему?
А імідж пробували міняти? Це одне із перших що необхідно попробувати.
- GI 8180 (VU+Solo)
- GI 8120

- MI BOX 3
- I Like Home Box
4W-5E-13E-36E

Відсутній vitivan

  • Спонсор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1094
  • Рейтинг: +271/-12
Dreambox 800HD (клон). Не вмикається
« Відповідь #10 : 22:00:24, 11 Жовтень 2011 »
Якщо мигав блок живленя при включеному ДМ800 це коротило на платі, якщо темна морда готуйся до гіршого скоріше всього пішло на процесор.
« Останнє редагування: 22:08:25, 11 Жовтень 2011 від vitivan »

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1741
  • Рейтинг: +1903/-3
Dreambox 800HD (клон). Не вмикається
« Відповідь #11 : 06:32:17, 12 Жовтень 2011 »

Цитувати
А імідж пробували міняти? Це одне із перших що необхідно попробувати.

імідж міняв,в.ч тюнер теж міняв і всерівно те саме
« Останнє редагування: 06:34:27, 12 Жовтень 2011 від Astronomy »
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній vitivan

  • Спонсор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1094
  • Рейтинг: +271/-12
Dreambox 800HD (клон). Не вмикається
« Відповідь #12 : 06:50:16, 12 Жовтень 2011 »
Astronom проблема не в іміджі, а в гребінці до якої кріпится вхідний тюнер.

Відсутній Ronaldo

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 145
  • Рейтинг: +12/-0
Dreambox 800HD (клон). Не вмикається
« Відповідь #13 : 10:50:38, 12 Жовтень 2011 »
Доброго дня!!! Готувався до найгіршого, але мені повезло, проблема була в "морді" - вона коротила! Перепаяли і все працюе на ура!!!!! *oohaa* *-A *oohaa*

 

Dreambox 800 та проблема "Сервіс не знайдено (SID не знайдено в PAT)"

Автор OgirokРозділ Dreambox

Відповідей: 2
Переглядів: 3200
Остання відповідь 17:19:01, 26 Серпень 2010
від v22
Іміджі від DOMICA для Dreambox HD 8000/800/800SE/500, Tuxbox 980/990

Автор slavonРозділ Dreambox HD

Відповідей: 0
Переглядів: 4889
Остання відповідь 10:01:13, 04 Листопад 2011
від slavon
Ввід ключів BISS в Dreambox (SoftCam.Key) вручну. (FAQ)!!!!

Автор gotsanyukРозділ Dreambox SD

Відповідей: 15
Переглядів: 19411
Остання відповідь 07:14:00, 28 Вересень 2011
від slavon
Dreambox 500HD - скаче рівень сигналу на одному ТР в DVB-S2 з 36Е

Автор slavonРозділ Dreambox

Відповідей: 18
Переглядів: 4376
Остання відповідь 12:17:30, 25 Вересень 2011
від slavon
DVB-S2 тюнер для приймачів Dreambox DM 800 PVR HD (Китай)

Автор SERS3333Розділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 1297
Остання відповідь 09:36:38, 21 Квітень 2015
від vitivan