Автор Тема: Opticum HD X403p  (Прочитано 5744 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній lwm

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 114
  • Рейтинг: +45/-0
Opticum HD X403p
« Відповідь #15 : 19:20:54, 21 Липень 2010 »
щось на останній прошивці не вводиться більше 15 бісів.чи так задумано?

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1321
  • Рейтинг: +2009/-10
Opticum HD X403p
« Відповідь #16 : 12:41:30, 25 Липень 2010 »
Попався і мені такий в руки.На перший погляд все нормально, та от на шарі стикнувся з проблемою.Деяких каналів нехоче відкривати.Наприклад росія2 в нтв ніяк хоча інші канали з цеї частоти прцюють нормально.також ще коли пробігтись то можна десяток каналів найти які невідкриваються. З триколором все нормально. Попробую ще інший сервак, наразі тюнер відав але собі для єкспериментів вже замовив
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній sashko

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 135
  • Рейтинг: +162/-0
Opticum HD X403p
« Відповідь #17 : 07:03:13, 26 Липень 2010 »
Данний апаратик сканує на 36*Е все підряд - наприклад Росія2 може бути купа різних - від НТВ+ і Трикольору в мпег2 і мпег4.
Так той варіант що в мпег4 відкриватися не буде....
телефон - 067-756-28-45
Супутникове Телебачення у Тернополі

Відсутній markijan

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 22
  • Рейтинг: +0/-0
Opticum HD X403p
« Відповідь #18 : 08:03:43, 27 Вересень 2010 »
Добрий день. Маю таку проблему: злетів софт,  тюнер коли включаю висвітлює годиник і рахує час з нулів (на дісплеї чотири нулі)на пульт і не реагує, з компортом не стикується. Поможіть може хтось знає шо з ним зробити. Дякую

Відсутній fox-taras

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 471
  • Рейтинг: +2603/-6
Opticum HD X403p
« Відповідь #19 : 15:20:03, 12 Листопад 2010 »
Чи хтось на даному апараті пробував офіційну карточку і на якій прошивці парцює з офіцілкою стабільно.
телефон-0501507602
skype- fox-taras
гуртова продаж супутникового обладнання

Відсутній mpeg4

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 46
  • Рейтинг: +5/-0
Opticum HD X403p
« Відповідь #20 : 14:58:18, 11 Січень 2011 »
Цікавить якісь картинки SD каналів у порівнні із DBOX II.  Може хтось мав нагоду порівняти. Бо шукаю заміну за прийнятною ціною. Дякую

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1321
  • Рейтинг: +2009/-10
Opticum HD X403p
« Відповідь #21 : 09:38:53, 30 Січень 2011 »
[У вас немає дуступу для перегляду посилань. Зареєструйтесь або Увійдіть]
Чи хтось на даному апараті пробував офіційну карточку і на якій прошивці парцює з офіцілкою стабільно.
Мав нагоду погонити з картою Cyfra+ працює добре, причому одночасно підключений був до шари йшов пакет платформи ХД ,віасат з сіріуса і таж цифра, одне одному немішало.Добавив потім ще цифру до шари.Теж все ок. Тільки тьотя шура відкривала в ціфрі абсолютно всі канали а от карта не всі (видно мала неповну підписку)
Прошивка 1.1.45
« Останнє редагування: 09:41:57, 30 Січень 2011 від ioan »
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній qvestyara

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 126
  • Рейтинг: +23/-0
  • Use It
Opticum HD X403p
« Відповідь #22 : 14:10:17, 30 Січень 2011 »
[У вас немає дуступу для перегляду посилань. Зареєструйтесь або Увійдіть]
Цікавить якісь картинки SD каналів у порівнні із DBOX II.  Може хтось мав нагоду порівняти. Бо шукаю заміну за прийнятною ціною. Дякую

тюнер досить хороший і нічим не уступає дріму(це моя думка)

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1321
  • Рейтинг: +2009/-10
Opticum HD X403p
« Відповідь #23 : 08:13:33, 31 Січень 2011 »
[У вас немає дуступу для перегляду посилань. Зареєструйтесь або Увійдіть]


тюнер досить хороший і нічим не уступає дріму(це моя думка)
Що ви блін як діти малі.Не уступає дриму, це значить можна одночасно 20 серверів шари прописати ?чи може вміє відео в мережу транслювати ? та таких чи, на сторінку не вбереш.
Затямте собі тут тема по ортонах а надалі такі порівняння будуть просто видалятись
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній andre33

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 855
  • Рейтинг: +1273/-2
  • Місто Львів
Opticum HD X403p
« Відповідь #24 : 08:07:24, 16 Січень 2012 »
Не хотів створювати нову тему
тюнер Ортон XD X403p
Стоїть прошивка від gisclub.tv
Версія ПО 6020200_1.4.33EMU
Версія загр. M3602B 1.1.6
в останіх партіях попадаються тюнера з потріскуванням звуку та видно як
разом з потріскуванням "підриває" легенько зображення, звук буває рве
кожні 5- 10 сек, деякі тюнера після прогріву 10-15 хв починають
працювати нормально , деякі ні.
Заливав різні прошивки - але видно то не у прошивці справа;
Думаю що звязане з БЖ , але тюнера опломбовані ,лізти не хотів,
 повертав усе постачальнику.
Останній єкземпляр проробив у мене усі свята "на прогоні" ,було усе ОК
та тільки зараз став"пострілювати", хто з таким стикався ?

Відсутній kandrij

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 556
  • Рейтинг: +436/-0
Opticum HD X403p
« Відповідь #25 : 16:27:01, 13 Лютий 2012 »
Opticum HD X403p Цікава ситуація.Був в клієнта на шарінгу.робив без проблем.Правда шара барахлила,але по причині роутера.
Зняв.Зо 3 тижні не був в роботі.Прошивка була 1.3.80. Після чергового включення Малевич.(тобто 00.00 на панелі, телевізор переходить в AV і все).Через 15 - 20 хв.вмикався і працював до вимкнення.Перепрошив на 1.4.15 час зменшився до 10 хв.
З софтом 1.4.34 час до 5-8хв.При любих прошивках,якщо час між вимкн. і вмкн. не був більший 1хв. ресивер вмикався одразу.
Хтось зможе це пояснити.
Бж не винен ,бо підставляв інший.
Я твердо вірю, що не за горами,
Той час, коли зійдуться Сян і Дон
В єдине русло, і поміж братами
Для злагоди не буде перепон

Відсутній pavel21

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +3/-0
Opticum HD X403p
« Відповідь #26 : 14:18:41, 14 Лютий 2012 »
У мене теж цікава ситуація з Х403.Якщо вимкнути з розетки потім запустити - не працює горизонтальна поляризація хвилин 5-8, потім все стає на місце. Прошивки міняв і не одну.Зараз стоїть 1.4.23 від GI для шари,перемкнув у "звичайний" режим - на "економному" режимі така сама ситуація з горизонтальною.

Відсутній lwm

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 114
  • Рейтинг: +45/-0
Opticum HD X403p
« Відповідь #27 : 19:12:43, 14 Лютий 2012 »
помiняй лiт на 24 вольта

Відсутній muroslau

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 50
  • Рейтинг: +19/-0
Opticum HD X403p
« Відповідь #28 : 08:13:32, 15 Березень 2012 »
Доброго дня, хто підскаже яка зараз прошивка до цього приймача сама ліпша для шари НТВ? в мене і Радуга і Триколор і з картою екстра все працює на ура, а НТВ більше половини каналів не відкриває :o   ALI_3602.  EMU 06020200_1.3.37. І ще коли тюнер вимикаю в STANDBY потім через деякий час вмикаю то він зависає і блимає ON. Потрібно вимикати з резетки післь того запускає :2funny: але це не буває часто, а так тюнером задоволений, за таку ціну дуже непоганий тюнер *-A
4W+5E+13E+31.5E+36Е+75Е

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5401
  • Рейтинг: +6413/-0
Opticum HD X403p
« Відповідь #29 : 08:53:37, 15 Березень 2012 »
Скористайтесь останнім ПЗ [У вас немає дуступу для перегляду посилань. Зареєструйтесь або Увійдіть].

 

Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.

Автор -sat-fan-Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 39
Переглядів: 3672
Остання відповідь 13:47:38, 30 Вересень 2009
від romireb
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 588
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Софти(Офіційні софти, БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ). Opticum/Orton 4060CX

Автор bodyanРозділ 4060CX

Відповідей: 24
Переглядів: 6541
Остання відповідь 11:08:43, 18 Січень 2014
від bodyan
Opticum 4100tscx: файл *.ini під прогу JKeys для нього і аналогів.

Автор YaroРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 0
Переглядів: 414
Остання відповідь 08:44:29, 07 Липень 2009
від Yaro
Огляд Opticum 9500 HD PVR 2CI 2CX E Plus. Знайомтесь Джо Блек :)

Автор bodyanРозділ Opticum 9500/9000 HD 2CI 2CX E Plus

Відповідей: 0
Переглядів: 1857
Остання відповідь 12:55:48, 03 Квітень 2009
від bodyan