Автор Тема: Amiko і USB модеми  (Прочитано 4754 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Wasja

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 222
  • Рейтинг: +141/-12
Amiko і USB модеми
« : 15:30:47, 20 Серпень 2011 »
Цікаво це тільки мені невдається запустити USB модем якщо в когось получилось поділіться опитом, а то перепробовав два типи модемів HUAWEI Е1550 і Е153 чомусь неконектиться.
GI S8120-Spark (*0.85m.(4°W,4.8°E,13°E) (*0.85m.(36°E) | (*0.9m.(75°E)

Відсутній ates4

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 71
  • Рейтинг: +10/-0
  • S.T.A.L.K.E.R FOREVER!!!!
Amiko і USB модеми
« Відповідь #1 : 20:01:52, 20 Серпень 2011 »
Нарив таку інфу на gomel-sat. Цікаво чи буде підтримка інтертелекомівських Pantech UM150.
« Останнє редагування: 20:15:03, 20 Серпень 2011 від ates4 »
Openbox X730, U2C B6,  75E-36E-13E-4,8E-4W

Відсутній Wasja

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 222
  • Рейтинг: +141/-12
Amiko і USB модеми
« Відповідь #2 : 06:57:46, 21 Серпень 2011 »
Після проведення всіх маніпуляцій описаних в інтрукції всеодно модеми не конектяться, незнаю чому але поки що Vic Vic
GI S8120-Spark (*0.85m.(4°W,4.8°E,13°E) (*0.85m.(36°E) | (*0.9m.(75°E)

Відсутній Wasja

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 222
  • Рейтинг: +141/-12
Amiko і USB модеми
« Відповідь #3 : 12:19:04, 23 Серпень 2011 »
Наскільки я зрозумів, що з форумчан також нікому не вдалося запустити USB модем :'(
GI S8120-Spark (*0.85m.(4°W,4.8°E,13°E) (*0.85m.(36°E) | (*0.9m.(75°E)

Відсутній xxzheka

  • VIP
  • Старожило
  • *****
  • Повідомлень: 306
  • Рейтинг: +405/-0
Amiko і USB модеми
« Відповідь #4 : 18:45:25, 31 Серпень 2011 »
Ось люди підключають.
Підтримуються з перевірених:
Huawei e1550
Huawei e153
Huawei E160G, E1750, E171
GI S8120 - 4W,5E,9E,13E,36Е,75E (VIP)

Відсутній xxzheka

  • VIP
  • Старожило
  • *****
  • Повідомлень: 306
  • Рейтинг: +405/-0
Amiko і USB модеми
« Відповідь #5 : 07:22:25, 31 Жовтень 2011 »
3Ж модеми протестовані на GI S8120
Працюють:
Huawei E150
 Huawei E153
Huawei E160G, E1750, E171
Huawei E173
Huawei E1550

Не працюють:
ZTE MF100
GI S8120 - 4W,5E,9E,13E,36Е,75E (VIP)

Відсутній zrim

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 17
  • Рейтинг: +10/-0
Amiko і USB модеми
« Відповідь #6 : 13:05:06, 14 Лютий 2012 »
Huawei EC 122 від інтертелекому працює ?

Відсутній agrotexnika

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 89
  • Рейтинг: +37/-1
Amiko і USB модеми
« Відповідь #7 : 23:15:32, 23 Лютий 2012 »
Перевірив роботу GI S8120 та huawei E153Eu-1 (модем і sim-ка MTS)

GI S8120 прошит ПЗ версії 1.2.41 (без змін від розробника)

При першій спробі з’єднання відбулося, та незнаючи що далі з цим робити, з’єднання з интернетом через USB модем розірвав... в цей день експериментів - підключитись вже так і не зміг, перепробував багато варантів, що тільки не робив причину так і не знайшов, прийшов до висновку, що разове підключення до интернету відбулось помилково.

Друга спроба була більш вдачна.
Модем запроцювава. Перевірив з’єднання, роз’єднання, перезагрузку тюнера, вмикання USB модема на гарячу - працювало так як  до цього нібуло ніяких проблем раніше. Лише одного разу не підняв з’єднання коли вмикнув на гарячу, повторне спроба підключення і тюнер в неті, може не всі дрова відпроцювали або якась затримка була при ініціалізації в мережі оператора.

Інколи треба було дати "пендаль" mgcamd щоб запроцював. (перезапуск)
Навіть коли було не розірване з’єднання через комп’ютерну мережу, при підключенні через USB модем, тюнер сам все вірно відпрацьовував.

Особливістю з’єднання через USB модем є те що тюнер отримує IP адресу через котру можно без перешкод отримати доступ до операційної системи з правами адміністратора.
Треба міняти пароль, щоб був не тривіальний.

Відсутній STUDIO

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 94
  • Рейтинг: +6/-2
Amiko і USB модеми
« Відповідь #8 : 19:29:54, 06 Березень 2012 »
Підкажіть,чи хто підключив Інтертелекомівський модем до нього.

Відсутній oleh61

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1049
  • Рейтинг: +809/-6
  • Я тут,але мене не видно (Бурштин)
Amiko і USB модеми
« Відповідь #9 : 22:46:43, 06 Березень 2012 »
ніяк не можу підключити 3G модем Е-153 мтс (по суті -GPRS )до 8120 на Е2 Amiko_mod_logotip ,ніякі танці з бубном і перечитування відповідних форумів не допомагає  :'(
GI 8180 ! Samsung UE40D ! Samsung 5.1CH ! DiSEgS 8х1-75E+46Е+36E+31Е+13E+5E+4W ! TL-841ND ! W 7х64; SS 2 TV PVR;Samsung(23")

Відсутній RealVAL

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 74
  • Рейтинг: +12/-14
Amiko і USB модеми
« Відповідь #10 : 22:48:00, 07 Березень 2012 »
Підкажіть,чи хто підключив Інтертелекомівський модем до нього.

Підключав інтертелекомівський USB720 -не підключається

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 785
  • Рейтинг: +286/-5
  • Іграшки-низькі ціни
Amiko і USB модеми
« Відповідь #11 : 16:44:10, 22 Жовтень 2012 »
Всім привіт!
Маю модем хувай е220 (київстар) не можу запустити!комусь вдалося запустити з тюнером 8120? Спарк - софт 56

Додано: 16:44:23, 22 Жовтень 2012
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
GI 8120 HD: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 785
  • Рейтинг: +286/-5
  • Іграшки-низькі ціни
Amiko і USB модеми
« Відповідь #12 : 19:21:22, 07 Грудень 2012 »
Всім привіт!
Маю модем хувай е220 (київстар) не можу запустити!комусь вдалося запустити з тюнером 8120? Спарк - софт 56

Додано: 16:44:23, 22 Жовтень 2012
Вдалось запустити! Якщо тюнер включати з приєднаним модемом він не запускається! Якщо підєднати "на гарячу" модем до тюнера який працює (показує канал) зєднується з нетом (стоїть пріоретет gprs)! Коли виключаємо тюнер і знову включаємо потрібно знову модем підєднати "на гарячу" і знову вручну підключатися, автоматично не хоче! А так працює без затиків (провіряв на хд +++)

Додано: 19:22:04, 07 Грудень 2012
Всім привіт!
Маю модем хувай е220 (київстар) не можу запустити!комусь вдалося запустити з тюнером 8120? Спарк - софт 56

Додано: 16:44:23, 22 Жовтень 2012

Додано: 19:27:09, 07 Грудень 2012
Всім привіт!
Маю модем хувай е220 (київстар) не можу запустити!комусь вдалося запустити з тюнером 8120? Спарк - софт 56

Додано: 16:44:23, 22 Жовтень 2012
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
GI 8120 HD: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній roma45

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 97
  • Рейтинг: +70/-1
Amiko і USB модеми
« Відповідь #13 : 22:23:15, 12 Грудень 2012 »
в мене була похожа ситуація з    Е1550(зєднання було але шара ніяк не запускалася і т.п)-помогло скидання в заводські та наново прошив збереженою прошивкою

Відсутній Mxat

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 95
  • Рейтинг: +86/-0
  • Треба їх покарати з мого нового ружжа!!!!!!
Amiko і USB модеми
« Відповідь #14 : 11:56:47, 13 Грудень 2012 »
Ставте плагін modemstart,і майже любий модем працює.Особисто тестував zte mf100,huaway 1150-ютел,anydata(mts cdma),sierra 595u та novatel 720-інтертелеком усі працювали стабільно.
GI8120 motor(15w-90e).SF-20.Aura HD(1X22,Naftovik)
Samsung UE40EH6037UXUA

 

Підтримувані USB Wi-Fi адаптери

Автор bodyanРозділ Dreambox HD 500/800/800SE/8000

Відповідей: 8
Переглядів: 2366
Остання відповідь 23:49:07, 10 Червень 2012
від turs
Свіжі прошивки для Amiko MicroHD, MicroHD SE, MiniHD, MiniHD SE

Автор bodyanРозділ Amiko

Відповідей: 14
Переглядів: 6850
Остання відповідь 19:04:28, 19 Березень 2015
від Сергей Котя
Прошивка для Amiko SHD-8320 CX, SHD-8330 CX E, SHD-8340 CICX E

Автор bodyanРозділ STHD-8820, HD-8100, 8200, 8340, 8330, 8320

Відповідей: 0
Переглядів: 609
Остання відповідь 11:31:43, 31 Жовтень 2016
від bodyan
Прошивка для Amiko STHD-8820, HD-8100/8200/8340/8330/8320

Автор bodyanРозділ Amiko

Відповідей: 12
Переглядів: 5267
Остання відповідь 11:27:33, 24 Лютий 2016
від bodyan
Amiko SSD - 540 FTA , 549 CX, 550 CR, 560 CR, 570 CX PVR ,580

Автор ioanРозділ Amiko

Відповідей: 9
Переглядів: 4755
Остання відповідь 18:20:30, 12 Жовтень 2015
від iva3