Автор Тема: Налаштування сітки між дрімом і IPBox  (Прочитано 1411 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній MaTrIX22

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 12
  • Рейтинг: +0/-1
Налаштування сітки між дрімом і IPBox
« : 04:11:55, 30 Квітень 2008 »
Не можу на строіти сіть між дрімом і IPBox прописав в дрімові адрес 192.168.1.9  в IPBox 198.168.1.8 х тів на строіти шару на дрімові іде ана IPBox нейде хотя всі дані с копірував в тюнер тюнер перегружав в дрімові стоіть софт від satdream як мені на строіти чи треба плагін  якісь встановити

Присутній tosat

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1490
  • Рейтинг: +1800/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Настройка сети
« Відповідь #1 : 06:26:29, 30 Квітень 2008 »
плагіна, думаю, не потрібно, але треба уважно подивитися на настройку сітки...є ще там така штука в настройках , як ір вашого провайдера - без цього тьотя шура не піде...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній MaTrIX22

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 12
  • Рейтинг: +0/-1
Настройка сети
« Відповідь #2 : 07:55:36, 30 Квітень 2008 »
А в якому тюнеру треба ір прописувати якщо в дрімові то я прописав в строкі Nameserver там я знаю  в мене ше е одне питання я хочу в зяти собі роутера ASUS 500GP як ти думаїш стоїт його б рати чи ні у мене така ситуація что кроме мобильного інтернету нема нічого стоит він чи ні

Присутній tosat

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1490
  • Рейтинг: +1800/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Налаштування сітки між дрімом і IPBox
« Відповідь #3 : 13:37:48, 30 Квітень 2008 »
На рахунок останнього питання про роутер я не скажу нічого, так як я користуюсь нормальним нетом від місцевого провайдера по WI-FI, стоїть в мене дешевий роутер DL-604 підключений до моїх обох тьюнерів (потрібно зважити на те, що коли в одному тьюнері включене ему, то на іншому його потрібно виключати, так як буде тормозити, а то і зовсім не буде працювати на одному і тому ж самому логіні...)
Особисто в мене настройки сітки такі:  Тип - статичне ІП, ІП адрес   192.168.0.153, маска 255.255.255.0, Шлюз 192.168.0.1, Основний ДНС (ІП провайдера), Дод. ДНС (ІП прова, але в кінці .01)...

Удачі .!!
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній MaTrIX22

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 12
  • Рейтинг: +0/-1
Налаштування сітки між дрімом і IPBox
« Відповідь #4 : 15:00:30, 30 Квітень 2008 »
Спасіба попробую так зробити

Відсутній uzu79

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +0/-0
Налаштування сітки між дрімом і IPBox
« Відповідь #5 : 17:58:49, 01 Травень 2009 »
Dlink  Router DIR-320 3G  DSL okey O0 *-P

 

Налаштування oscam dre для MediaVox Team dbox-2 maxVAR edition 2xI

Автор agrotexnikaРозділ Енігма ( Enigma)

Відповідей: 5
Переглядів: 1720
Остання відповідь 14:36:10, 10 Лютий 2015
від bodyan
Налаштування САТ ТВ за допомогою Easycap 4 канала Video AudioTV USB 2.0

Автор Andrey KulishРозділ Різні технічні рішення

Відповідей: 2
Переглядів: 171
Остання відповідь 15:37:29, 12 Грудень 2011
від axelfol
Основні налаштування AzBox Elite / Premium HD і завантаження іміджу...

Автор gotsanyukРозділ АБетка

Відповідей: 0
Переглядів: 1458
Остання відповідь 12:53:03, 07 Квітень 2011
від gotsanyuk
Практика налаштування на Amos 2, 4.0°W, проблеми з прийомом сигналу з супутника

Автор anro87Розділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 8
Переглядів: 499
Остання відповідь 18:45:38, 20 Серпень 2011
від sattv1
Triax tds 110 налаштування на 90E+ 85E+75E

Автор ekstrim_hxРозділ Практика встановлення антен.

Відповідей: 19
Переглядів: 593
Остання відповідь 20:18:42, 16 Липень 2012
від Snoop