Автор Тема: GI 8120 - відсутнє відео через HDMI  (Прочитано 1183 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній busk

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 81
  • Рейтинг: +75/-1
  • Буськ Львівська обл.
GI 8120 - відсутнє відео через HDMI
« : 07:00:24, 30 Вересень 2015 »
Всім доброго часу доби! Потрібно поради експертів. Вчора мій GI 8120 працював без проблем, а зранку стикнувся з такою ситуацією. Все працює, як звично, але немає картинки на жодному каналі. Є звук з телеканалів, з тюнера можна зайти в меню, регулювати звук, інші налаштування (розміри екрану, входи/виходи  і т.д).  А от картинки нема як на відкритих, так і на кодованих каналах. Тюнер підключений до ТВ кабелем HDMI. В з'єднаннях сумнівів немаю. Може щось в тюнері не так, тому просив би консультації експертів сайту.
Протягом кількох останніх місяців також звернув увагу на те, що при переключенні каналів картинка каналу з'являлася трохи з запізненням (десь через 5 сек.), хоча раніше такого не спостерігалося.
І ще одне: до кого у Львові на радіоринку, чи ще щесь  можна звернутися, якщо необхідне втручання майстра для проведення ремонту?  *-I
Galaxy Innovations S 8120< Asus USB-N10 < ASUS DSL-N10 [4.0°W+ 4.8°E+ 13.0°E+ 19.2°E + 23.5°E+ 28.2°E+ 36.0°E + 46.0°E], Samsung UE32ES5507

Відсутній hunterelectric

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 55
  • Рейтинг: +16/-3
GI 8120 - відсутнє відео через HDMI
« Відповідь #1 : 10:42:29, 30 Вересень 2015 »
чи ще щесь  можна звернутися, якщо необхідне втручання майстра для проведення ремонту? 

Шукай Ярослава. YARO.
Дисклеймер - особливий вид інтелектуальної індульгенції

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 732
  • Рейтинг: +266/-5
  • Іграшки-низькі ціни
GI 8120 - відсутнє відео через HDMI
« Відповідь #2 : 11:55:30, 30 Вересень 2015 »
Всім доброго часу доби! Потрібно поради експертів. Вчора мій GI 8120 працював без проблем, а зранку стикнувся з такою ситуацією. Все працює, як звично, але немає картинки на жодному каналі. Є звук з телеканалів, з тюнера можна зайти в меню, регулювати звук, інші налаштування (розміри екрану, входи/виходи  і т.д).  А от картинки нема як на відкритих, так і на кодованих каналах. Тюнер підключений до ТВ кабелем HDMI. В з'єднаннях сумнівів немаю. Може щось в тюнері не так, тому просив би консультації експертів сайту.
Протягом кількох останніх місяців також звернув увагу на те, що при переключенні каналів картинка каналу з'являлася трохи з запізненням (десь через 5 сек.), хоча раніше такого не спостерігалося.
І ще одне: до кого у Львові на радіоринку, чи ще щесь  можна звернутися, якщо необхідне втручання майстра для проведення ремонту?  *-I
Через скарт або тюльпани теж нема???
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
GI 8120 HD: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній busk

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 81
  • Рейтинг: +75/-1
  • Буськ Львівська обл.
GI 8120 - відсутнє відео через HDMI
« Відповідь #3 : 13:11:48, 30 Вересень 2015 »
Через скарт або тюльпани теж нема???
Цитувати
Це було зранку і не було змоги перевірити.
Ви думаєте, що проблема з входом, чи кабелем HDMI?
Galaxy Innovations S 8120< Asus USB-N10 < ASUS DSL-N10 [4.0°W+ 4.8°E+ 13.0°E+ 19.2°E + 23.5°E+ 28.2°E+ 36.0°E + 46.0°E], Samsung UE32ES5507

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5924
  • Рейтинг: +7505/-0
GI 8120 - відсутнє відео через HDMI
« Відповідь #4 : 13:13:12, 30 Вересень 2015 »
Як підмітив Snoop спершу перевірити чи є зображення через скарт або тюльпани. Перед цим не забудьте змінити роздільність відео - на Спарку кнопка V.Format натискати до появи на дисплеї 576.
Спробуйте перейти на Enigma2, якщо ж маніпуляції виявились марними -  зверніться до valik55
Скоріш за все проблема з процесором.
При викладенні файлів на сторонніх ресурсах (форумах, сайтах) обов'язково вказати адресу форуму sat-ukraine.info

Відсутній busk

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 81
  • Рейтинг: +75/-1
  • Буськ Львівська обл.
GI 8120 - відсутнє відео через HDMI
« Відповідь #5 : 15:47:42, 30 Вересень 2015 »
Як підмітив Snoop спершу перевірити чи є зображення через скарт або тюльпани. Перед цим не забудьте змінити роздільність відео - на Спарку кнопка V.Format натискати до появи на дисплеї 576.
Спробуйте перейти на Enigma2, якщо ж маніпуляції виявились марними -  зверніться до valik55
Скоріш за все проблема з процесором.

Наразі питання вирішилося дуже просто онлайн заміною через СПАРК тюнера останнього ПО 1.2.80 на таке саме 1.2.80.  Причина попереднього глюку так і залишилася не з'ясованою, хоча може рано радіти. Якщо є проблема в самому залізі, то вона все рівно вилізе.  Подивимося, як поведе себе рес далі.
Дякую всім, хто відгукнувся.  *-I
Galaxy Innovations S 8120< Asus USB-N10 < ASUS DSL-N10 [4.0°W+ 4.8°E+ 13.0°E+ 19.2°E + 23.5°E+ 28.2°E+ 36.0°E + 46.0°E], Samsung UE32ES5507

Відсутній Yarik ks

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 1
  • Рейтинг: +0/-0
GI 8120 - відсутнє відео через HDMI
« Відповідь #6 : 11:35:15, 13 Жовтень 2016 »
Всім гарного дня! Треба порада. Рес GI S8120 з"єднаний з тєліком по HDMI. Скарт з"єднаний з модулятором на інші телевізори по ВЧ. Зараз я добився на енігмі що на обох виходах присутній відеосигнал но 576і. Як ставлю HDMI  1080, відео зникає со скарта (Малєвіч)
Рес я тільки купив, це особливісь данного реса чи можно якось зробити щоб на HDMI 1080 а со скарта 576?
Раніше був U2C S+, так той з цим завданням справлявся
Дякую

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2954
  • Рейтинг: +2837/-1
GI 8120 - відсутнє відео через HDMI
« Відповідь #7 : 12:23:18, 13 Жовтень 2016 »
Так воно і буде , нічого не зробеш .
Або 1080 , або 576 .........
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

 

Opticum x403p - при відтворенні записаного відео (SD) з флешки не чути звуку

Автор OgirokРозділ Opticum HD X402, X403p, X4, X7

Відповідей: 2
Переглядів: 1416
Остання відповідь 21:57:08, 16 Січень 2011
від Ogirok
Графічне меню і сигнал присутні, відсутні відео/аудіо сигнали

Автор bodyanРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 7
Переглядів: 1613
Остання відповідь 08:35:35, 06 Листопад 2016
від tosat
Як дивитись(записувати) відео -фільми з тюнера на ваш комп:

Автор vicРозділ Файли

Відповідей: 6
Переглядів: 3171
Остання відповідь 22:07:25, 25 Квітень 2008
від gotsanyuk
Переконвертування відео Openbox X-730, 750/770 CIPVR

Автор bodyanРозділ X-730, 750/770 CIPVR

Відповідей: 3
Переглядів: 1339
Остання відповідь 09:35:38, 05 Травень 2008
від romireb
Globo 5000 plus (нема відео. сигнал є ! БЖ хороше)

Автор sokilРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 9
Переглядів: 1859
Остання відповідь 10:30:12, 18 Лютий 2010
від mikol