Автор Тема: Питання по GI 8120  (Прочитано 3828 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній MishkaL

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 14
  • Рейтинг: +8/-0
Питання по GI 8120
« : 21:01:01, 16 Серпень 2014 »
Я прошив новий дамп .ПО 1.2.73.(звісно перед обновленням виконав сброс на заводск. щоб не було глюків)Но не працює режим енергозбереження(у мене вкл.)при якому в режимі очікування якщо вкл тюнер він загрузиться за 3 секунди.Це у всіх прошивках 73.чи тільки у мене.У 72 такого не було.Що робити порадьте?Так як я ще новачок з тюнером 8120 тому багато що не знаю.Допоможіть будь-ласка

Відсутній joker2706

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 142
  • Рейтинг: +5/-5
Питання по GI 8120
« Відповідь #1 : 21:38:08, 15 Жовтень 2014 »
купив цей апарат...Хлопці, скажіть який плагін поставити для відкриття БІСС та як його налаштувати ?
orton 4100c, orton x80 pvr, openbox s1
4+4.8+13; 31.5+36

Відсутній DiD /7AHAC

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 883
  • Рейтинг: +431/-6
Питання по GI 8120
« Відповідь #2 : 00:06:03, 16 Жовтень 2014 »
купив цей апарат...Хлопці, скажіть який плагін поставити для відкриття БІСС та як його налаштувати ?
Як казав "великий" ленін:"Учитись, учитись, учитись".
В першу чергу читати, а вже потім писати
Ось така от х***я малята...

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 786
  • Рейтинг: +286/-5
  • Іграшки-низькі ціни
Питання по GI 8120
« Відповідь #3 : 05:10:59, 16 Жовтень 2014 »
купив цей апарат...Хлопці, скажіть який плагін поставити для відкриття БІСС та як його налаштувати ?
З бісами працюють  вікард, мжкам, оскам
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
GI 8120 HD: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній loza77

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 137
  • Рейтинг: +426/-0
Питання по GI 8120
« Відповідь #4 : 06:27:08, 16 Жовтень 2014 »
Для відкриття БІСС у GI 8120 не потрібні плагіни, натисніть "меню", потім 9999 і пропишіть ключі.

Відсутній kobog1972

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 20
  • Рейтинг: +2/-0
  • Україна - чемпіон!!!
Питання по GI 8120
« Відповідь #5 : 08:07:55, 16 Жовтень 2014 »
"не потрібні плагіни, натисніть "меню", потім 9999 і пропишіть ключі". Не знаю як у вас, але в мене після вводу ключів таким методом чомусь БІССИ не запрацювали. Запустилися тільки після запуску плагіна Mcas з прописаними ключами.

Відсутній joker2706

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 142
  • Рейтинг: +5/-5
Питання по GI 8120
« Відповідь #6 : 08:13:18, 16 Жовтень 2014 »
поставив оскам...Працює
orton 4100c, orton x80 pvr, openbox s1
4+4.8+13; 31.5+36

Відсутній yura150480

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 251
  • Рейтинг: +56/-2
  • Файне місто Львів
Питання по GI 8120
« Відповідь #7 : 09:04:26, 16 Жовтень 2014 »
Для відкриття БІСС у GI 8120 не потрібні плагіни, натисніть "меню", потім 9999 і пропишіть ключі.

Звичайно що потрібен МКАС ,як при відсутності емулятора можуть запрацювати ключі???


Відсутній loza77

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 137
  • Рейтинг: +426/-0
Питання по GI 8120
« Відповідь #8 : 14:16:18, 16 Жовтень 2014 »
Починаючи з прошивки 1.2.31 у GI 8120 є вбудований емулятор БІСС, так що потрібно лише правильно ввести дані.
Наприклад http://installsat.com.ua/statja/vvod-biss-gi-8120-amico-8900/

Відсутній yura150480

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 251
  • Рейтинг: +56/-2
  • Файне місто Львів
Питання по GI 8120
« Відповідь #9 : 14:31:13, 16 Жовтень 2014 »
"не потрібні плагіни, натисніть "меню", потім 9999 і пропишіть ключі". Не знаю як у вас, але в мене після вводу ключів таким методом чомусь БІССИ не запрацювали. Запустилися тільки після запуску плагіна Mcas з прописаними ключами.
loza77
Або в мене лижі не їдуть,або вони якраз про мкас і пишуть.
Відключіть мкас введіть ключ і скажете чи відкрився канал,в мене просто лише 36тий а там бісс каналів нема!!!



Відсутній joker2706

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 142
  • Рейтинг: +5/-5
Питання по GI 8120
« Відповідь #10 : 14:50:56, 16 Жовтень 2014 »
поставив оскам......Шаринг працює, бісс відкриває але не повністю... ТВ Київ, Трофей не відкриває. Підкажіть ?
orton 4100c, orton x80 pvr, openbox s1
4+4.8+13; 31.5+36

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 786
  • Рейтинг: +286/-5
  • Іграшки-низькі ціни
Питання по GI 8120
« Відповідь #11 : 16:00:40, 16 Жовтень 2014 »
поставив оскам......Шаринг працює, бісс відкриває але не повністю... ТВ Київ, Трофей не відкриває. Підкажіть ?
У мене так все запускається!!!

Додано: 16:05:00, 16 Жовтень 2014
купив цей апарат...Хлопці, скажіть який плагін поставити для відкриття БІСС та як його налаштувати ?
З бісами працюють  вікард, мжкам, оскам
вікард для мене найкращий!!!
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
GI 8120 HD: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній joker2706

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 142
  • Рейтинг: +5/-5
Питання по GI 8120
« Відповідь #12 : 16:16:04, 16 Жовтень 2014 »
вікард для мене найкращий!!!
підкажіть як настроїти ? можете скинути Ваші конфіги ?
orton 4100c, orton x80 pvr, openbox s1
4+4.8+13; 31.5+36

Відсутній yura150480

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 251
  • Рейтинг: +56/-2
  • Файне місто Львів
Питання по GI 8120
« Відповідь #13 : 17:35:27, 16 Жовтень 2014 »
ТВ Київ, Трофей не відкриває. Підкажіть ?
Скоріше за все ключ на трофей не прописаний
Підніміть ключі на київ і трофей на сам верх
ключі знаходяться в файлі oscam.key


Відсутній loza77

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 137
  • Рейтинг: +426/-0
Питання по GI 8120
« Відповідь #14 : 20:22:22, 16 Жовтень 2014 »
Персонально для yura150480 . В мене зараз включений лише один плагін - rucam. Бісс іде весь повністю (якщо rucam виключу-теж біси працюють.) А ключі лежать ось тут - plugin.tar.gz\plugin\var\keys\biss_key, а де саме той вбудований емулятор-не розбирався-головне що бісс працює і ключ можна ввести без проблем як у самий звичайний 4100с .

 

"Платне Українське ТВ" - проблемні питання

Автор AlexanderРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 39
Переглядів: 6933
Остання відповідь 09:09:14, 23 Липень 2007
від kupest
Характерні несправності Глобо. Питання ремонту.

Автор vicРозділ Питання пов'язані з ремонтом

Відповідей: 479
Переглядів: 38649
Остання відповідь 11:16:13, 19 Серпень 2015
від Ігор Горбусь
Абетка. Основні питання і відповіді на них

Автор bodyanРозділ Інструкції (FAQ)

Відповідей: 13
Переглядів: 4460
Остання відповідь 11:50:55, 18 Жовтень 2007
від bodyan
Питання ремонту eurosky8004 Ali 3329c

Автор bob igorРозділ Eurosat DVB-8004 Super

Відповідей: 10
Переглядів: 2449
Остання відповідь 20:09:33, 21 Грудень 2009
від MIROSLAV
Coconut (відповіді на питання і вирішення проблем)

Автор Shaggy88Розділ Програми, Плагіни, Емулятори, Списки каналів

Відповідей: 2
Переглядів: 1052
Остання відповідь 13:02:18, 15 Квітень 2015
від slavon