Автор Тема: Проблема з Wi-Fi  (Прочитано 1623 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 786
  • Рейтинг: +286/-5
  • Іграшки-низькі ціни
Проблема з Wi-Fi
« : 18:38:09, 02 Червень 2014 »
Добрий день!
Тюнер 8120   версія ПО 1.2.65 Spark
адаптер GI з антеною
Не можу підключитись до роутера ніяк (роутери бачить)! адаптер міняв на китайський теж працює з тюнером, тюнерів вже 3 шт пробував! Роутери Dir320 і TP-link!!! У чому може бути проблема???

Додано: 21:08:50, 02 Червень 2014
У настройках роутера забрав захист - не допомогло
потім у настоки WI-Fi канал стояв авто поміняв на 1 - пішло шара запрацювала  *oohaa*
зробив захист знов не конектиться шо зо ірунда!!!
Я схиляюсь до ПО, тому що з версією 1,2,56 від Богдана колись наставив багато Wi-fi і проблем жодних немав!!!
Може хтось скине цілу папку Modules з тієї прошивки!!!
« Останнє редагування: 21:08:50, 02 Червень 2014 від Snoop »
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
GI 8120 HD: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній ates4

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 71
  • Рейтинг: +10/-0
  • S.T.A.L.K.E.R FOREVER!!!!
Проблема з Wi-Fi
« Відповідь #1 : 18:10:52, 28 Червень 2014 »
GI 8120 lite щось не бчить wifi адаптера софт 72 в чому може бути проблема? Адаптер tp-link wn 723 n
Openbox X730, U2C B6,  75E-36E-13E-4,8E-4W

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2983
  • Рейтинг: +2851/-1
Проблема з Wi-Fi
« Відповідь #2 : 15:41:04, 29 Червень 2014 »
А скоріше він його бачив ? Інший  wifi адаптер пробували ?
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній ates4

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 71
  • Рейтинг: +10/-0
  • S.T.A.L.K.E.R FOREVER!!!!
Проблема з Wi-Fi
« Відповідь #3 : 20:58:14, 29 Червень 2014 »
Пробував D-link DWA 125 теж не бачить. На компі адаптери детектяться. Перепрошив на 68 прошивку 
те саме. Пробував модем Е1550 працює.
Питання в тому, що потрібно налаштувати ш@ру, а інтернет нормальний тільки від інтертелекому (в замовника  модем mifi 2200, чи підскажіть які інтертелекомівські модеми стабільно працюють з GI 8120 lite  *-I *-I *-I
Openbox X730, U2C B6,  75E-36E-13E-4,8E-4W

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 786
  • Рейтинг: +286/-5
  • Іграшки-низькі ціни
Проблема з Wi-Fi
« Відповідь #4 : 06:34:10, 30 Червень 2014 »
Пробував D-link DWA 125 теж не бачить. На компі адаптери детектяться. Перепрошив на 68 прошивку 
те саме. Пробував модем Е1550 працює.
Питання в тому, що потрібно налаштувати ш@ру, а інтернет нормальний тільки від інтертелекому (в замовника  модем mifi 2200, чи підскажіть які інтертелекомівські модеми стабільно працюють з GI 8120 lite  *-I *-I *-I
На енігмі пробували???
У мене був випадок коли у людини був їхній роутер wi-fi типу "чорна таблетка" з ним були проблеми підєднання, після того як помінявся на дір320 жодних проблем не виникало!!!
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
GI 8120 HD: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній yura150480

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 251
  • Рейтинг: +56/-2
  • Файне місто Львів
Проблема з Wi-Fi
« Відповідь #5 : 20:11:26, 01 Липень 2014 »
На компі адаптери детектяться
В мене цей же свисток ,автоматом з компом конектиться з 3го 4го заходу-з mi-fi ... Значить конектити поки не буде музика... Або порставити дір320nru і проблем не буде... Через репітер ДІР 320 конектиться зразу без проблем....


 

Dreambox 800 та проблема "Сервіс не знайдено (SID не знайдено в PAT)"

Автор OgirokРозділ Dreambox HD 500/800/800SE/8000

Відповідей: 2
Переглядів: 2054
Остання відповідь 17:19:01, 26 Серпень 2010
від v22
Проблема "Скидання сетінгів" та її вирішення

Автор OgirokРозділ AF-XX18

Відповідей: 17
Переглядів: 2647
Остання відповідь 03:55:29, 19 Червень 2008
від westsat
Допоможіть проблема з Digital 5000 DVB-S/DVB-T

Автор sbirchukРозділ 3000- 6000..

Відповідей: 5
Переглядів: 1829
Остання відповідь 06:55:17, 15 Травень 2011
від sbirchuk
Проблема з Biss "Перший національний"

Автор malyshkaРозділ AF-XX18

Відповідей: 5
Переглядів: 2540
Остання відповідь 14:04:33, 30 Березень 2012
від malyshka
проблема Globo 6000 "нема сигналу"

Автор sokilРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 387
Остання відповідь 18:45:04, 02 Травень 2009
від chikosh