Автор Тема: Як настроїти шару на GI S8120 за допомогою мобільного?  (Прочитано 4001 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Valdiska

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 19
  • Рейтинг: +2/-0
Ситуація така купив батькам тюнер але у них проблема з інтернетом, інтертелеком також не лове. Чи можливо підключитись до шари за допомогою київстара чи мтс? І як правильно настроїти шару.Обов'язково потрібно модем купувати чи можливо припустимо якусь мобілку в якості модему використати. Старі сіменси виключаємо зі списку. Можливо якісь моделі нокия?

Відсутній Sat-eXplorer

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 157
  • Рейтинг: +118/-2
  • D. Berbatov
Напряму через мобільний телефон доступ до Інтернету Ви навряд чи підключите, особливо на рідному ПЗ (ОС Spark). За альтернативу (ОС Enigma 2) не знаю.
Існує варіант телефон в ролі точки доступу Wi-Fi + USB Wi-Fi адаптер.  Але таке задоволення не з дешевих...
В даному випадку або модем, або модем+роутер, або модем+комп'ютер.
Цитувати
Працють:
Huawei E150
Huawei E153
Huawei E160G, E1750, E171
Huawei E173
Huawei E1550
HUAWEI EC306. Работает с включеным DNCP.
Huawei EC306. Оператор Интертелеком
CDMA модем от Скайлинка MCD-650
Начиная с прошивки 1.2.54  поддержка 3G CDMA (SIERRA AirCard 250U/HuaWei EC122)
Для кардшарингу, з мобільних операторів, краще брати Київстар, бо даний провайдер працює стабільніше, має ширше покриття і недорогі пакети.
Eurosat DVB-8004, Golden Media Uni-Box 9060 CRCI HD PVR Class+, Openbox S6+ HD E2 PKT Nebula
4w+4,8e+13e+75e


Україна Forever! Вибрати не можна тільки Батьківщину.

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 719
  • Рейтинг: +260/-5
  • Іграшки-низькі ціни
Колись підключав Хуавей е220 (розшарений під любу сімку) напряму до тюнера через продовжувач USB! кожного разу коли запускався тюнер не включав автоматично модем (треба було завжди заходити у меню-система-настрока мережі-3G мережа і зєднуватися в ручну!!!). Після того як купився роутер D-Link DIR 320 підєднався цей модемчик і тепер тюнер, ноут і комп підключений до мережі! Шара літає усе запускається без проблем автоматично усе супер!!! До речі я не знаю в чому проблема але на вікарді шара працює на ура а переключаю на мжкам висне що 30с., хоч інтернет той самий! GI-міні теж тормозить шара!

Додано: 16:32:31, 10 Лютий 2014
Для кардшарингу, з мобільних операторів, краще брати Київстар, бо даний провайдер працює стабільніше, має ширше покриття і недорогі пакети.

Тут я з Вами на 100% згідний! Я живу за містом, тому маю інтернет від  мобільного оператора! У мене мтс краще покриття але у них часто є затики, а для шари це суттєво, а київстар хоч у мене слабше покриття але працює стабільніше!

Додано: 16:40:39, 10 Лютий 2014

« Останнє редагування: 16:40:39, 10 Лютий 2014 від Snoop »
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
GI 8120 HD: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній yura150480

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 249
  • Рейтинг: +55/-2
  • Файне місто Львів
Цитувати
купив батькам тюнер
НАШО???
Цитувати
І як правильно настроїти шару
Читай теми,настройка шари на лінуксі...
Налаштування шури через лан по фтп... + будь який з підтримуючих модемів(їх не мало)
Самий гірший варінт телефон(модем)(розшарений)+комп+тюнер(через лан)...Тобто комп постійно ввімкненний...
Самий кращий dir 320 nru + хуавей е153 і інші які він підтримує
Можна пошукати б/у dir320,на трекерах є альтернативне ПО і список модемів


Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 719
  • Рейтинг: +260/-5
  • Іграшки-низькі ціни
Цитувати
купив батькам тюнер
НАШО???
Як нашо! батькам теж хочеться дивитися трошки більше! ca.,
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
GI 8120 HD: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній Остап

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 805
  • Рейтинг: +394/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
Неправильний ви тюнер шановний купили.Треба було брати тюнер з підтримкою карт мобільних операторів.

Відсутній Valdiska

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 19
  • Рейтинг: +2/-0
Честно кажучи за тюнери з підтримкою карт мобільних операторів ніколи не чув. Та й взагалі шарінгом не займався. Якщо є комп та інтернет кабельний чи Ого то зрозуміло як його строїти. Тут же трохи інша ситуація.

Додано: 20:17:22, 10 Лютий 2014
НАШО???
Та шоб було любе в мене батько діскавері дивиться та ще багато нтв каналів.

Відсутній maTuhh

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 32
  • Рейтинг: +19/-0
"Честно кажучи за тюнери з підтримкою карт мобільних операторів ніколи не чув. Та й взагалі шарінгом не займався. Якщо є комп та інтернет кабельний чи Ого то зрозуміло як його строїти. Тут же трохи інша ситуація."




а як-же Skybox F4(http://forum.china-iphone.ru/sputnikoviy-resiver-skybox-f4-t23494.html)???
re: "не чув"-не означає:НЕМА!...
глобо 4000...

Відсутній agrotexnika

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 89
  • Рейтинг: +37/-1
Купив та купив - так має буди...
GI S8120 та huawei E153Eu-1 в мене працював: http://sat-ukraine.info/index.php/topic,9872.msg115528.html#msg115528


Додано: 22:24:46, 10 Лютий 2014
Інструкція з налаштування, для Spark
http://www.satavto.by/vyhod_v_internet_na_resivere_gi_s8120_cherez_3g_modem_huawei.html
В модемі нічого не відключав, тільки на SIM відключив запрос паролю. Якщо тюнер виключався або йшов на перезавантаження, модем сам підіймав з’єднання - особисто я цьому здивувався?!
Поексперементуй з налаштуванням, приділі увагу відповідності тарифного плану та ANP яке тре задавати.
« Останнє редагування: 22:24:46, 10 Лютий 2014 від agrotexnika »

Відсутній Valdiska

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 19
  • Рейтинг: +2/-0
Добре всим дякую за допомогу буду пробувати.

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1335
  • Рейтинг: +2170/-10
Як настроїти шару на GI S8120 за допомогою мобільного?
« Відповідь #10 : 08:44:09, 11 Лютий 2014 »
не відразу звернув увагу на дану тему ca.,ну й нагородили тут бузини.І ніхто не взяв до уваги що це старшим людям,а їм потрібно шоб включив івсе працювало.Якраз для того існує мікробокс і небесна шара.Один раз настроїв і забув.бувають і там нюанси но де їх нема.Я наприклад такий варіант використовую навіть там де є можливість підключити інет ,але люям він непотрібен бо їх цікавить лиш телебаченя.Тим більше що зараз трансляція іде з7го градуса а це означає що міняєте просто головку на сіріусі на подвійну чуть зміщуєте антену в сторону 7Е і кидаєте кабель до мікробокс прошитого під модем
І все це працює там де покритя погане а бо й зовсім відсутнє!
ось по даній темі
http://sat-ukraine.info/index.php/topic,9715.0.html


Додано: 09:05:55, 11 Лютий 2014
Неправильний ви тюнер шановний купили.Треба було брати тюнер з підтримкою карт мобільних операторів.
тюнер навіть дуже правильний. а під сімки так фішка непотрібна,тільки дуже багато в нас ще є плям де покриття жахливе або і зовсім відсутнє.
« Останнє редагування: 09:05:56, 11 Лютий 2014 від ioan »
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній Valdiska

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 19
  • Рейтинг: +2/-0
Як настроїти шару на GI S8120 за допомогою мобільного?
« Відповідь #11 : 10:04:01, 11 Лютий 2014 »
Я так зрозумів сам мікробокс потрібно підключати до ресивера в якості модема через RS-232? В моєму варіанті до GI S8120?
Вибачайте за такі можливо тупі запитання (для тих хто в темі). Ніколи шару не налаштовував. А хотілось би щоб батькам на старості було що подивитись.
І ще на сьомому градусі любу шару можна дивитися? Цікавить нтв+триколор.
« Останнє редагування: 10:11:14, 11 Лютий 2014 від Valdiska »

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1335
  • Рейтинг: +2170/-10
Як настроїти шару на GI S8120 за допомогою мобільного?
« Відповідь #12 : 10:09:29, 11 Лютий 2014 »
саме так в комплекті навіть кабель вже є готовий
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній Остап

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 805
  • Рейтинг: +394/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
Як настроїти шару на GI S8120 за допомогою мобільного?
« Відповідь #13 : 15:16:24, 11 Лютий 2014 »
Моя порада вам-продайте того 8120 для того у кого є інтернет.Візьміть собі тюнер який вам пропонували постами вище купіть карту Лайф (якщо є покриття даного оператора) і дивіться що душа бажає. А щоб дивитись триколор і НТВ треба ще антену поставити на 36 градус.Я б не заморочувався з небесними шарінгами,лишня витрата грошей.

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1335
  • Рейтинг: +2170/-10
Як настроїти шару на GI S8120 за допомогою мобільного?
« Відповідь #14 : 16:11:51, 11 Лютий 2014 »
Дуже ціна порада,особливо
(якщо є покриття даного оператора)
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

 

Списки каналів для Amiko 8900, GI S8120, Fulan I+, Dynavision Spark

Автор AstronomyРозділ Прошивка, плагіни, списки каналів

Відповідей: 76
Переглядів: 19231
Остання відповідь 15:22:04, 31 Грудень 2016
від Wasja
Wicardd Emu - для приймачів Amiko Alien SHD-8900, GI S8120

Автор bodyanРозділ Плагіни

Відповідей: 53
Переглядів: 13475
Остання відповідь 10:19:58, 02 Січень 2017
від bodyan
OsCam-Ymod для Spark (GI S8120, Amiko Alien SHD-8900...)

Автор bodyanРозділ Плагіни

Відповідей: 4
Переглядів: 2204
Остання відповідь 10:12:36, 15 Вересень 2015
від yura150480
Активація карти XtraTV на Fulan (Amiko 8900 Alien/GI S8120)

Автор rataРозділ Amiko SHD-8900 Alien

Відповідей: 22
Переглядів: 6925
Остання відповідь 12:19:45, 02 Лютий 2013
від skif001
Канали з Amiko Alien 8900 в Fulan Spark I+ та CI S8120 і навпаки

Автор dartdevilРозділ Прошивка, плагіни, списки каналів

Відповідей: 5
Переглядів: 2983
Остання відповідь 06:55:00, 09 Жовтень 2012
від slavon