Автор Тема: Допомога по Kathrein UFS-910  (Прочитано 4627 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній kathrein

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 10
  • Рейтинг: +2/-0
Допомога по Kathrein UFS-910
« : 12:33:29, 14 Жовтень 2013 »
Купився Kathrein UFS-910 - прошивка остання 2.04, все працює все ок, але - що робити з BISS?, як бути з Шарою?
Думаю можна поставити Енігму але потрібно U-BOOT multi - але його ніяк не можу поставити, по наданих старих інструкціях нічого не виходить
По DCC підключається по телнету

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5966
  • Рейтинг: +7558/-0
Допомога по Kathrein UFS-910
« Відповідь #1 : 12:47:59, 14 Жовтень 2013 »
У вашій ситуації є можливі варінти:
1. Встановити оригінальне ПЗ старішої версії з уже встановленими емуляторами. ( Як встановити оригінальне ПЗ? )
2. Встановити оригінальне ПЗ старішої версії з уже встановленими емуляторами і додатково встановити мультибут для можливості встановлення ПЗ Enigma2 на USB-носій. ( Як встановити мультибут? )
3. Встановити безпосередньо Enigma2 замість оригінального ПЗ.  ( Як встановити Enigma2? ) Встановлювати імідж AAF_M12341_g3274_ufs910_update_enigma2_p207_P191-FFM_M2_FULL_nodebug

Вибір за вами.
При викладенні файлів на сторонніх ресурсах (форумах, сайтах) обов'язково вказати адресу форуму sat-ukraine.info

Для подяк: Приват 4149625802083533 | WebMoney U234103583812 , Z275867729465


Відсутній kathrein

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 10
  • Рейтинг: +2/-0
Допомога по Kathrein UFS-910
« Відповідь #2 : 12:56:59, 14 Жовтень 2013 »
1. Встановити оригінальне ПЗ старішої версії з уже встановленими емуляторами. ( Як встановити оригінальне ПЗ? )
- софт SF TEAM for Kathrein UFS-910 - тюнер не бутається - просто напис на табло "Kathrein UFS-910" і все

2. Встановити оригінальне ПЗ старішої версії з уже встановленими емуляторами і додатково встановити мультибут для можливості встановлення ПЗ Enigma2 на USB-носій. ( Як встановити мультибут? )
- варіант не пробував - не було флешки під рукою

3. Встановити безпосередньо Enigma2 замість оригінального ПЗ.  ( Як встановити Enigma2? )
- доходжу до 5 пункту - Install Mini U-boot - вікно НЕАКТИВНЕ!!!

Ще одне питання - при виконанні будь-яких встановлень та маніпуляцій використання COM-порта обовязкове чи достатньо тільки LAN-зєднання?

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5966
  • Рейтинг: +7558/-0
Допомога по Kathrein UFS-910
« Відповідь #3 : 13:05:29, 14 Жовтень 2013 »
Оригінальне ПЗ - Kathrein UFS-910 2.03 final+2nd+oscam+mgcamd

Enigma2 - AAF_M12341_g3274_ufs910_update_enigma2_p207_P191-FFM_M2_FULL_nodebug.rar

Для встановлення Enigma2 достатньо лиже мережевого кабеля, а от для реанімації і інших дій наявність COM обов'язкова.
При викладенні файлів на сторонніх ресурсах (форумах, сайтах) обов'язково вказати адресу форуму sat-ukraine.info

Для подяк: Приват 4149625802083533 | WebMoney U234103583812 , Z275867729465


Відсутній kathrein

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 10
  • Рейтинг: +2/-0
Допомога по Kathrein UFS-910
« Відповідь #4 : 13:24:46, 14 Жовтень 2013 »
bodyan - на даний час  *-I про результат відпишу

Відсутній kathrein

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 10
  • Рейтинг: +2/-0
Допомога по Kathrein UFS-910
« Відповідь #5 : 10:06:55, 18 Жовтень 2013 »
Ну прийшов час - взявся за Катю - 4 дні муки - результату О

Оригінальне ПЗ - Шару так і не запустив разом з БІСС- каналами - прописував newcamd.list, priority.list, ignore.list, софткам.кей закидав

Enigma2 - на флеш - Аналогічно ні Шари ні нічого (теленет і ФТП дає помилку що мало місця для файлів newcamd.list ...... і т.д.)

Чому саме цей імеджі AAF_M12341_g3274_ufs910_update_enigma2_p207_P191-FFM_M2_FULL_nodebug? Тому що ставив і ТітанНіт 1.32 - аналогічно

Сьогодні буду пробувати варіант іміджа на ЮСБ може з цим щось вийде
« Останнє редагування: 10:18:08, 18 Жовтень 2013 від kathrein »

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5966
  • Рейтинг: +7558/-0
Допомога по Kathrein UFS-910
« Відповідь #6 : 12:31:37, 18 Жовтень 2013 »
Чому саме цей імеджі AAF_M12341_g3274_ufs910_update_enigma2_p207_P191-FFM_M2_FULL_nodebug?

Лише цей імідж з флеш версій нормально справляється з DVB-s2 транспондерами Нтв пакету.

Місця в флеш версіях вкрай мало, радив би видалити німецьку локаль, також для встановлення доступний лише один ему :) - це якщо мова йде про використання без  usb-флеш.
При викладенні файлів на сторонніх ресурсах (форумах, сайтах) обов'язково вказати адресу форуму sat-ukraine.info

Для подяк: Приват 4149625802083533 | WebMoney U234103583812 , Z275867729465


Відсутній kathrein

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 10
  • Рейтинг: +2/-0
Допомога по Kathrein UFS-910
« Відповідь #7 : 07:29:39, 22 Жовтень 2013 »
Цитувати
Цитувати
Так що продаю за ціною за яку купив
Дарма Ви це робите ... Треба просто сісти і один раз від початку до кінця розібратися ... Я два роки тому, поки у  своєму Дрім розібрався, думав зварюю... Але нічого хлопці Роджер500 і Астрономі допомогли в'їхати в основи Е2, за що їм велика дяка, тепер для мене кращої системи ніж Е2 немає...  ca.,
так сиджу вже не одну ніч і годину - жінка казала що скоро взагалі спати не буду :-) якби знайшо ще підходячу флешку для нього де б залити Е2, так перебрав вже з десяток і ні одна непідходить.

Впринципі, якщо на протязі тижня ніхто не "буде горіти" бажанням його купити - доб'ю я його.



Ну що !!! Добив я його !!! OSCAM рулить - (Екстра, НТВ+, 13Е), ще треба подружити його з БІСС і Віасатом

До кінця тижня поки що лот - Kathrein 910 - знімається з продажу

Відсутній roger5000

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1115
  • Рейтинг: +2748/-1
  • м Тернопіль
Допомога по Kathrein UFS-910
« Відповідь #8 : 20:25:27, 22 Жовтень 2013 »
Була в мене схожа ситуація, п'ять років тому купив собі IpBox900Hd за 400$, а він кривий і горбатий і показує менше каналів ніж глобик старий, але через два тижні безсонних ночей сталося чудо, запустив ему я на ньому. Потім з'явилась E2 яка час від часу ставала зеленим екраном, але щастю моєму не було меж. Ви ще досить швидко розібралися.  1607-4

Відсутній kathrein

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 10
  • Рейтинг: +2/-0
Допомога по Kathrein UFS-910
« Відповідь #9 : 14:47:48, 25 Жовтень 2013 »

І так, станом на вчора :-)
1. Екстра, НТВ+, 13Е, Viasat (5E) - працює тільки з oscamом
2. Бісс так і не прикурив

Виникає питання:
1. Коли включаю oscam та mgcamd (для БІСС) просто повний зависон
2. Деколи при використанні oscamу тюнер просто підвисає - помагає ребуут
3. Коли оновлюю oscam - також нічого не показує
« Останнє редагування: 14:58:51, 25 Жовтень 2013 від kathrein »

Відсутній slavon

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3628
  • Рейтинг: +4585/-18
  • Слава Героям ОУН-УПА
Допомога по Kathrein UFS-910
« Відповідь #10 : 16:57:15, 25 Жовтень 2013 »
Цитувати
І так, станом на вчора :-)
1. Екстра, НТВ+, 13Е, Viasat (5E) - працює тільки з oscamом
2. Бісс так і не прикурив
1. Дивно, на mgcamd має працювати практично усе крім Екстри ...
2. Для бісс приписується в ОСкамі спеціальний ріадер який посилається на файл ключів ..., я особисто цим ЕМУ не користуюся, тому більш докладно можу допомогти тільки по mgcamd & wicardd
Цитувати
Виникає питання:
1. Ці два ЕМУ не сумісні, можуть працювати тільки по черзі ...
2. ЕМУ підвисає і вішає з собю усю систему, можливо Ви постовили не останню версію ...
3. То цілком зрозуміло - Ваші конфігураційні файли оповленням заміняються на початкові (пусті) - потрібно після оновлення замінити файли на Ваші і рестартувати ЕМУ



 
« Останнє редагування: 17:09:32, 25 Жовтень 2013 від slavon »
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній kathrein

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 10
  • Рейтинг: +2/-0
Допомога по Kathrein UFS-910
« Відповідь #11 : 20:23:27, 25 Жовтень 2013 »
Хто знає як прописати рідер для БІСС в ОСКАМІ?  може в когось є готовий?

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5966
  • Рейтинг: +7558/-0
Допомога по Kathrein UFS-910
« Відповідь #12 : 20:43:27, 25 Жовтень 2013 »
Фактично кожна версія oscam підтримує бісс-ключі. Для цього в файлі oscam.server додайте рідер:
[reader]
label     = myconstantcw
protocol  = constcw
device    = /var/keys/constant.cw
group     = 1

Прилучений файл constant.cw покладіть в папку var/keys
При викладенні файлів на сторонніх ресурсах (форумах, сайтах) обов'язково вказати адресу форуму sat-ukraine.info

Для подяк: Приват 4149625802083533 | WebMoney U234103583812 , Z275867729465


Відсутній kathrein

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 10
  • Рейтинг: +2/-0
Допомога по Kathrein UFS-910
« Відповідь #13 : 20:53:26, 25 Жовтень 2013 »
[reader]
label     = myconstantcw
protocol  = constcw
device    = /var/keys/constant.cw
group     = 1

цей варіант проходив ще вчора - тільки що попробував знову - НЕПРАЦЮЄ !!! БІСС !!!!
Шара - Ок!!

Відсутній slavon

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3628
  • Рейтинг: +4585/-18
  • Слава Героям ОУН-УПА
Допомога по Kathrein UFS-910
« Відповідь #14 : 21:03:02, 25 Жовтень 2013 »
Перевірте права на файл constant.cw - має бути 644
і назва файлу в рідері та в папці має бути одноковою - усі прописні букви - constant.cw
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

 

Як відрізнити Kathrein UFS910 "китайця" від "оригінала"

Автор valera_sihovРозділ Kathrein HD

Відповідей: 4
Переглядів: 1787
Остання відповідь 08:47:19, 30 Вересень 2008
від Android-80
Потрібна допомога в ремонті блока живлення Openbox F-300 FTA

Автор Ігорь1Розділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 2
Переглядів: 172
Остання відповідь 10:05:24, 15 Липень 2009
від Ігорь1
Microbox (Tehnobox) T-910 та небесна "шара"

Автор iv3853Розділ Technosat

Відповідей: 43
Переглядів: 8277
Остання відповідь 23:24:55, 05 Лютий 2016
від Віталік Передерій
DreamBox 500HD передня панель. Потрібна допомога!

Автор SashaMasterРозділ Dreambox HD 500/800/800SE/8000

Відповідей: 3
Переглядів: 1092
Остання відповідь 05:49:32, 20 Жовтень 2011
від SashaMaster
Потрібна допомога. Немає сигналу на деяких трансподерах.

Автор VANOSРозділ 4060CX

Відповідей: 2
Переглядів: 936
Остання відповідь 18:11:48, 27 Червень 2015
від VANOS