Автор Тема: BlackHole 2.1.5 FIX DM800HD - зміна розкладки пульта  (Прочитано 3379 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Арчи®

  • Йа нє алігарх
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 823
  • Рейтинг: +3753/-2
  • Путін звичайно ху"ло, але наші мародери не краще
BlackHole 2.1.5 FIX DM800HD - зміна розкладки пульта
« Відповідь #15 : 16:56:10, 30 Липень 2015 »
BleckHole 2.1.4-як мені зробити так щоб меню було на Россійській мові?
І російська і українська локаль присутні в імідже.Меню- настройки-система-мова
1,1м-5E+13E+19Е+4W/0,9m-1W+9E/0,9m-85E/0,9m-36E+39E/ VU+(Duo2  & Solo)

Відсутній tulja

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +0/-0
BlackHole 2.1.5 FIX DM800HD - зміна розкладки пульта
« Відповідь #16 : 20:41:57, 30 Липень 2015 »
Велике дякую за Українську мову на моїй прошивці!Все зробив як написано і все вийшло добре!

Відсутній tulja

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +0/-0
BlackHole 2.1.5 FIX DM800HD - зміна розкладки пульта
« Відповідь #17 : 10:10:50, 07 Серпень 2015 »
Скажіть будьласка!як мені відформатувати на моєму Дрімі флешку!а то запись не йде довше ніж 70-80хвилин!прошивка Blacket Hole 2.1.6.

Відсутній slavon

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3626
  • Рейтинг: +4585/-18
  • Слава Героям ОУН-УПА
BlackHole 2.1.5 FIX DM800HD - зміна розкладки пульта
« Відповідь #18 : 10:27:54, 07 Серпень 2015 »
Можна плагіном
Плагін GlassSysUtil (GSU)
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній tulja

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +0/-0
BlackHole 2.1.5 FIX DM800HD - зміна розкладки пульта
« Відповідь #19 : 12:19:38, 07 Серпень 2015 »
А для продовження часу запису потрібно форматувати в файловій системиі Е2?

Відсутній slavon

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3626
  • Рейтинг: +4585/-18
  • Слава Героям ОУН-УПА
BlackHole 2.1.5 FIX DM800HD - зміна розкладки пульта
« Відповідь #20 : 13:42:24, 07 Серпень 2015 »
Немає файлової системи Е2, бо Е2 це оболонка користувача (надбудова) OS Linux, є файлові системи Linux/Unix. Тому форматувати треба в одну зі систем що підтримується Лінуксом -  у ext3 або ext4. Більше тут  ca.,
« Останнє редагування: 13:52:51, 07 Серпень 2015 від slavon »
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній tulja

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +0/-0
BlackHole 2.1.5 FIX DM800HD - зміна розкладки пульта
« Відповідь #21 : 15:43:06, 14 Лютий 2016 »
Скажіть будьласка!який плагін з EPG в прошивці BlackHole йде для наших каналів?а то на польських у мене є а на наших весь час пропадає і то на всіх каналах ЕПГ не має!

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1768
  • Рейтинг: +1854/-0
BlackHole 2.1.5 FIX DM800HD - зміна розкладки пульта
« Відповідь #22 : 13:04:14, 04 Жовтень 2016 »
В новіших веросіях  BlackHole починаючи з версії  BlackHole-2.1.7!плагін pauli(робить розкладку нейтріно пульта) не хоче працювати не хоче.як рішить цю проблему,зоходим в тюнері меню-система-інтерфейс користувача, находим пункт:enable OK for channel selection і ставим так! перед цим пунктом є ще 3 пункти теж ставим так
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

 

Зміна лого при запуску 8004 та 8004 супер

Автор cheater2Розділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 2
Переглядів: 1060
Остання відповідь 02:07:37, 20 Січень 2009
від cheater2
Подовжувач пульта "піраміда"

Автор wip55Розділ Майстерня

Відповідей: 0
Переглядів: 132
Остання відповідь 12:10:12, 10 Березень 2014
від wip55
Зміна графічного інтерфейсу (GUI) Евросата 8004

Автор GAAРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 1
Переглядів: 1696
Остання відповідь 19:46:12, 12 Лютий 2009
від bodyan
Зміна лого на Amiko SHD-8900 Alien

Автор Іван ЛютийРозділ Amiko SHD-8900 Alien

Відповідей: 10
Переглядів: 1430
Остання відповідь 12:52:55, 14 Грудень 2014
від Іван Лютий
[UFS-910] Зміна програмного забезпечення

Автор bodyanРозділ Інструкції (FAQ)

Відповідей: 0
Переглядів: 2007
Остання відповідь 15:33:36, 15 Жовтень 2007
від bodyan