Автор Тема: GI S8120  (Прочитано 19981 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній ivan6209

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 47
  • Рейтинг: +4/-0
GI S8120
« Відповідь #90 : 12:20:13, 02 Лютий 2014 »
malyshka велике велике дуже велике вам спасибі я ж перед цим мав віп пакет щоб налаштувати все воно у мене так і лишилось а вчора я купив  UPC Direct Digi TV Xtra TV тепер я деактивовав лишні і все запрацювало дякуючи вам єдине цікаво чому змінився ір адрес тюнера хіба він не мав би залишатись один і той самий чи це міг помінятись за те що тюнер був відключений і знову підключений як до мережі так і до інтернету скажіть будь ласка майже тюнер небажано так виключати лише пультом виключити і все так чи ні дякую

Відсутній slavon

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3551
  • Рейтинг: +4568/-18
  • Слава Героям ОУН-УПА
GI S8120
« Відповідь #91 : 12:25:03, 02 Лютий 2014 »
ivan6209  Як в налаштуваннях мережі у Вас увімкнено DHCP то локальна ІР адреса приймача бути мінятися ... Пропишіть відповідні налаштування ІР вручну ...
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній ivan6209

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 47
  • Рейтинг: +4/-0
GI S8120
« Відповідь #92 : 12:33:13, 02 Лютий 2014 »
slavon дуже гарно дякую але як це зробити підкажіть будь ласка дякую

Присутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 717
  • Рейтинг: +260/-5
  • Іграшки-низькі ціни
GI S8120
« Відповідь #93 : 13:54:04, 02 Лютий 2014 »
користуюсь більше року 8120!
увімкнено DHCP тобто буває змінює IР-у, але шарик працює на ура! Тюнер виключаю тумблером наніч!
тюнер небажано так виключати лише пультом виключити і все так чи ні дякую
якщо тюнер по Wi-Fi підєднаний з мережею то так, ліпше тумблером не виключати (буває що збиває настройки з бездротового на дротову) якщо по лан-кабелі тоді проблем ніяких не повино бути!!!


Додано: 13:57:03, 02 Лютий 2014
slavon дуже гарно дякую але як це зробити підкажіть будь ласка дякую
MENU - Система - настроки мережі - IP-конфігурації!
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
GI 8120 HD: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній ivan6209

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 47
  • Рейтинг: +4/-0
GI S8120
« Відповідь #94 : 14:43:49, 02 Лютий 2014 »
дякую але там ір адрес вручну не можна прописати він присвоюється автоматично при включенні DHCP хіба що вручну можна прописати основной DNS чи того не слід робити підкажіть будь ласка дякую

Додано: 14:47:15, 02 Лютий 2014
забув додати у мене дротове зєднання по лан-кабелю

Відсутній slavon

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3551
  • Рейтинг: +4568/-18
  • Слава Героям ОУН-УПА
GI S8120
« Відповідь #95 : 15:10:00, 02 Лютий 2014 »
Цитувати
дякую але там ір адрес вручну не можна прописати він присвоюється автоматично при включенні DHCP
Виключаєте DHCP та прописуєте усе вручну ...
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній ivan6209

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 47
  • Рейтинг: +4/-0
GI S8120
« Відповідь #96 : 15:14:46, 02 Лютий 2014 »
Дякую все прописалось і працює велике спасибі всім хто допомагав дякую

Присутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 717
  • Рейтинг: +260/-5
  • Іграшки-низькі ціни
GI S8120
« Відповідь #97 : 18:14:56, 07 Квітень 2014 »
Хто знає як активовується фунція EPG на спарку!
Інколи на це не звертав увагу але прошивав я десяток 8120 спарком версії 65! Один тюнер підхоплює EPG-інформацію, другий непідхоплює! хоча одинаково робив??? В чому може бути заколка????
Дякую!
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
GI 8120 HD: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1342
  • Рейтинг: +2170/-10
GI S8120
« Відповідь #98 : 19:10:06, 07 Квітень 2014 »
В меню плагіни,включити відповідний плагін
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Присутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 717
  • Рейтинг: +260/-5
  • Іграшки-низькі ціни
GI S8120
« Відповідь #99 : 19:24:20, 07 Квітень 2014 »
Хто знає як активовується фунція EPG на спарку!
Інколи на це не звертав увагу але прошивав я десяток 8120 спарком версії 65! Один тюнер підхоплює EPG-інформацію, другий непідхоплює! хоча одинаково робив??? В чому може бути заколка????
Дякую!
Причина була у настройках часового поясу! Коли gmt +2:00 все відображаэ. А коли поміняти gmt 0:00 epg інформація пропала
В меню плагіни,включити відповідний плагін
А підкажіть який саме плагін відповідаэ за epg?
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
GI 8120 HD: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

 

Списки каналів для Amiko 8900, GI S8120, Fulan I+, Dynavision Spark

Автор AstronomyРозділ Прошивка, плагіни, списки каналів

Відповідей: 76
Переглядів: 19115
Остання відповідь 15:22:04, 31 Грудень 2016
від Wasja
Wicardd Emu - для приймачів Amiko Alien SHD-8900, GI S8120

Автор bodyanРозділ Плагіни

Відповідей: 53
Переглядів: 13405
Остання відповідь 10:19:58, 02 Січень 2017
від bodyan
OsCam-Ymod для Spark (GI S8120, Amiko Alien SHD-8900...)

Автор bodyanРозділ Плагіни

Відповідей: 4
Переглядів: 2182
Остання відповідь 10:12:36, 15 Вересень 2015
від yura150480
Активація карти XtraTV на Fulan (Amiko 8900 Alien/GI S8120)

Автор rataРозділ Amiko SHD-8900 Alien

Відповідей: 22
Переглядів: 6916
Остання відповідь 12:19:45, 02 Лютий 2013
від skif001
Канали з Amiko Alien 8900 в Fulan Spark I+ та CI S8120 і навпаки

Автор dartdevilРозділ Прошивка, плагіни, списки каналів

Відповідей: 5
Переглядів: 2975
Остання відповідь 06:55:00, 09 Жовтень 2012
від slavon