Автор Тема: GI S8120  (Прочитано 20423 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній evgbut

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 113
  • Рейтинг: +44/-0
GI S8120
« Відповідь #45 : 17:11:13, 26 Липень 2012 »
закачай звiдси http://gisclub.tv/index.php?topic=4053.0 непогана збiрка зрозумiле меню розбереться i новачок

Відсутній olvilu

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 34
  • Рейтинг: +0/-0
GI S8120
« Відповідь #46 : 10:15:35, 27 Липень 2012 »
закачай звiдси http://gisclub.tv/index.php?topic=4053.0 непогана збiрка зрозумiле меню розбереться i новачок



Збірка може і непогана, але наскільки я розумію, вона для AMIKO а потрібно для 8120

Відсутній evgbut

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 113
  • Рейтинг: +44/-0
GI S8120
« Відповідь #47 : 11:56:27, 27 Липень 2012 »
Читай уважно працюэ i GI у меню э розкладка пульта (GI,GM Amiko заумовченням)

Відсутній olvilu

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 34
  • Рейтинг: +0/-0
GI S8120
« Відповідь #48 : 15:33:06, 02 Серпень 2012 »
встановив, але наскільки я зрозумів збірка стартує через HDMI, а у мене скарт і тюльпані, може хтось скине бек ап зі стартом через скарт, або підкажіть як поміняти?

Відсутній roger5000

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1112
  • Рейтинг: +2747/-1
  • м Тернопіль
GI S8120
« Відповідь #49 : 04:46:46, 03 Серпень 2012 »
Іміджі від HDMU (HDMedia-Universe)
тут все є, будьте уважнішим.

Відсутній olvilu

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 34
  • Рейтинг: +0/-0
GI S8120
« Відповідь #50 : 12:18:02, 05 Серпень 2012 »
Імідж встановив, безкоштовні канали дивлюся, а шару налаштувати не виходить, а саме, не можу знайти меню емулятора MGcamd 1.35., щоб перезавантажити його. Налаштування шари кинув у var/keys/

Відсутній VictorZ!

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 608
  • Рейтинг: +289/-14
GI S8120
« Відповідь #51 : 06:25:22, 06 Серпень 2012 »
В плагінах має бути мжкамд, якщо біля нього гоить зелений кужок- то плагін включений, якщо червоний- то виключений. все, нічого перезавантажувати не треба!
Orton 4100, GI S8120 + Strong DM2100, 30W-80E.  Волинь!

Відсутній busk

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 81
  • Рейтинг: +75/-1
  • Буськ Львівська обл.
GI S8120
« Відповідь #52 : 09:38:49, 01 Вересень 2012 »
Щось ніяк не можу зрозуміти, що твориться з сигналом з супутника, що надходить  на GI S8120, наскільки сам ресивер є чутливим, а то на одному транспордері  Сіріуса показує на шкалі майже 100 % з одного і того самого супутника, на іншому, - що відсутній сигнал.
Намагався  досягти максимального сигналу з супутника, бо думав, що антена трохи "підсіла", чи змістилася від вітру, проте все залишилося без змін.
Та сама картина й на інших супутниках і іншій тарілці.
При сигналі НТВ+ також майже 100% , Триколор 75-85%:  на транспордері 12149 L MPEG-4 27500 3/4 сигнал відсутній, як не крути тарілку...
Прошивка стоїть на тюнері остання .54.
Ще ось думаю, чи не може бути проблема схована в DiSEqC х4. Він старенький і років 13 вже працює на дощі і морозі. Може де там відбувається збій?...
Сподіваюся на кваліфіковану пораду  ca.,
Galaxy Innovations S 8120< Asus USB-N10 < ASUS DSL-N10 [4.0°W+ 4.8°E+ 13.0°E+ 19.2°E + 23.5°E+ 28.2°E+ 36.0°E + 46.0°E], Samsung UE32ES5507

Присутній slavon

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3566
  • Рейтинг: +4570/-18
  • Слава Героям ОУН-УПА
GI S8120
« Відповідь #53 : 09:48:52, 01 Вересень 2012 »
Напишіть конкретно який ТР на Астра 4а (Сіріусі 4) у Вас приймається , а який ні...
Попробуйте тимчасово виключити зі схеми комутації дісік...
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній busk

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 81
  • Рейтинг: +75/-1
  • Буськ Львівська обл.
GI S8120
« Відповідь #54 : 09:52:30, 01 Вересень 2012 »
Сигналу немає з 11919 H RTR Planeta Baltia 27500-3/4.
Цитувати
виключити зі схеми комутації дісік.
В настройках поставив на виключено, але результату немає. Добре було б спробувати на пряму, але на то треба час, аби до дісека добратися і знайти перехідник, щоб з"єднати кабеля.
« Останнє редагування: 10:00:13, 01 Вересень 2012 від busk »
Galaxy Innovations S 8120< Asus USB-N10 < ASUS DSL-N10 [4.0°W+ 4.8°E+ 13.0°E+ 19.2°E + 23.5°E+ 28.2°E+ 36.0°E + 46.0°E], Samsung UE32ES5507

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 733
  • Рейтинг: +266/-5
  • Іграшки-низькі ціни
GI S8120
« Відповідь #55 : 10:45:55, 01 Вересень 2012 »
Який кабель використовується?
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
GI 8120 HD: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній busk

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 81
  • Рейтинг: +75/-1
  • Буськ Львівська обл.
GI S8120
« Відповідь #56 : 10:59:31, 01 Вересень 2012 »
Звичайний, який продають на базарах і в магазинах білого кольору :) В мене була вже ситуація з кабелем, але там сигнал падав  поступово на кожному з транспордерів (одночасно). Аж поки не зник зовсім. Так тривало десь до місяця часу. Заміна допомогла і сигнал знову став максимальним.  Думаєте, що в даному випадку заміна кабелю допоможе? Чому ж тоді така різниця в силі сигналу на різних транспордерах одного супутника? Кабель же той самий.
Я планую десь  до кінця місяця поміняти всі кабеля, дісек, бо вони вже свій строк відпрацювали 8-12 років... Але чи в них причина?
Galaxy Innovations S 8120< Asus USB-N10 < ASUS DSL-N10 [4.0°W+ 4.8°E+ 13.0°E+ 19.2°E + 23.5°E+ 28.2°E+ 36.0°E + 46.0°E], Samsung UE32ES5507

Присутній slavon

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3566
  • Рейтинг: +4570/-18
  • Слава Героям ОУН-УПА
GI S8120
« Відповідь #57 : 11:13:47, 01 Вересень 2012 »
Цитувати
Звичайний, який продають на базарах і в магазинах білого кольору :)
Це не відповідь, на базарах продають різні кабеля... Тому гляньте то написано на самому кабелі...
Цитувати
Чому ж тоді така різниця в силі сигналу на різних транспордерах одного супутника?

Тому що так є - ТР віщають з різною потужністю та знаходяться в різних променях, наприклад 11919 H RTR Planeta Baltia 27500-3/4, йде з вузького балтійського променю Nordic BSS...  http://www.lyngsat.com/Astra-4A.html
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній busk

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 81
  • Рейтинг: +75/-1
  • Буськ Львівська обл.
GI S8120
« Відповідь #58 : 11:19:28, 01 Вересень 2012 »
кабель FINMARK RG-6/U COAXIAL CABLE 750 HM

ЦІ КАНАЛИ , ПО ВЕЛИКОМУ РАХУНКУ,  Й ТАК НЕ ДИВЛЮСЯ, АЛЕ Ж ЗАВЖДИ ХОЧЕТЬСЯ, АБИ СИГНАЛ БУВ ХОРОШИЙ І НІЧОГО НЕ ВТРАЧАЛОСЯ :)
« Останнє редагування: 11:27:59, 01 Вересень 2012 від busk »
Galaxy Innovations S 8120< Asus USB-N10 < ASUS DSL-N10 [4.0°W+ 4.8°E+ 13.0°E+ 19.2°E + 23.5°E+ 28.2°E+ 36.0°E + 46.0°E], Samsung UE32ES5507

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 733
  • Рейтинг: +266/-5
  • Іграшки-низькі ціни
GI S8120
« Відповідь #59 : 15:14:43, 02 Вересень 2012 »
Я планую десь  до кінця місяця поміняти всі кабеля, дісек, бо вони вже свій строк відпрацювали 8-12 років... Але чи в них причина?
Важко сказати в чому причина?
Вона може бути:
1. в кабелі
2. головка
3. дісік
4. погано наставлена антена
PS: головку покрути на 15-25град відносно його кріпленя!
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
GI 8120 HD: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

 

Списки каналів для Amiko 8900, GI S8120, Fulan I+, Dynavision Spark

Автор AstronomyРозділ Прошивка, плагіни, списки каналів

Відповідей: 83
Переглядів: 20103
Остання відповідь 07:33:59, 14 Лютий 2017
від Ogirok
Wicardd Emu - для приймачів Amiko Alien SHD-8900, GI S8120

Автор bodyanРозділ Плагіни

Відповідей: 54
Переглядів: 14019
Остання відповідь 19:24:34, 31 Січень 2017
від roshja
OsCam-Ymod для Spark (GI S8120, Amiko Alien SHD-8900...)

Автор bodyanРозділ Плагіни

Відповідей: 4
Переглядів: 2287
Остання відповідь 10:12:36, 15 Вересень 2015
від yura150480
Активація карти XtraTV на Fulan (Amiko 8900 Alien/GI S8120)

Автор rataРозділ Amiko SHD-8900 Alien

Відповідей: 22
Переглядів: 7036
Остання відповідь 12:19:45, 02 Лютий 2013
від skif001
Канали з Amiko Alien 8900 в Fulan Spark I+ та CI S8120 і навпаки

Автор dartdevilРозділ Прошивка, плагіни, списки каналів

Відповідей: 5
Переглядів: 3058
Остання відповідь 06:55:00, 09 Жовтень 2012
від slavon