Автор Тема: GI S8120  (Прочитано 21294 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній zauberer

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 21
  • Рейтинг: +14/-0
GI S8120
« Відповідь #30 : 17:33:42, 24 Червень 2012 »
GI 8120 справиться з вашою задачою

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3099
  • Рейтинг: +3749/-0
GI S8120
« Відповідь #31 : 18:19:32, 24 Червень 2012 »
GI 8120 справиться з вашою задачою
Не все так гладко з фуланами і модемами телекому :-Р Бажано вказувати марку модему!
Мав вже два випадки, коли фулан(GI8120, Amiko Alien) відмовлялись працювати з модемами телекому, ті, що по одній гривні при підключені дають. Тюнера не бачили сітки з даними модемами напряму, а запрацювали лишень через світчі. Ось така фігня з моєї практики. :-Р Ну і якщо чесно, то дані тюнера лайно повне. Хренова картинка, слабка сіткова карта, БЖ виконаний не краще ніж в глобо 5***-7*** і були ремонти тих БЖ, навіть року не виходили.

Відсутній VictorZ!

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 605
  • Рейтинг: +289/-14
GI S8120
« Відповідь #32 : 18:50:56, 24 Червень 2012 »
........... Ну і якщо чесно, то дані тюнера лайно повне. Хренова картинка, слабка сіткова карта, БЖ виконаний не краще ніж в глобо 5***-7*** і були ремонти тих БЖ, навіть року не виходили.

А я, наприклад, не знаю як порівняти..... Не так давно дивився в клієнта на тєліку 46" Самсунг, підключав Xtrend 5000 і GI S8120- (не міг на х-тренді вайфай свистка запустити...)
 Так от -  на ХД каналах я не побачив різниці в якості, ну може треба якийсь канал спеціальний з 1080Р, не знаю....різниці в якості картинки я не побачив.... чи може в мене око таке..... но але перед цим в нього стояв глобік4100... то тут різниця, як говориться, неозброєним оком....
     Навіть того самого 8120 підключити скартом і по хдмі - і то різницю видно одразу....

ТО Я б так категорично не стверджував, що ці тюнера - повне лайно -  ІМХО 8120 претендує на звання найкращого тюнера в  співвідношенні "ціна-якість", двохрічна гарантія теж про щось свідчить... Спарк - рулить, сервіси- працюють... що ще треба??!!
Orton 4100, GI S8120 + Strong DM2100, 30W-80E.  Волинь!

Відсутній zauberer

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 21
  • Рейтинг: +14/-0
GI S8120
« Відповідь #33 : 20:49:29, 24 Червень 2012 »
На даний час практично всі ХД приймачі мають достойну картинку на ХД каналах і різниця якщо і є то мізерна і не видна неозброеним оком.Інша річ СД канали - ось тут різниця велика

Відсутній olvilu

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 34
  • Рейтинг: +0/-0
GI S8120
« Відповідь #34 : 16:46:30, 26 Червень 2012 »
Хто користуеться чи користувався GI 8120, підкажіть як він працює на ENIGMA, якщо стабільно то яку версію ПО треба заливати? На SPARK на останній версії ПО 1.2.50 за тиждень питаннь не було ніяких все працює згідно. З мінусів: графічний інтерфейс, шрифти - з трьох метрів дуже важко прочитати назву каналу. На скільки я зрозумів шрифти можна закачати інші? Канали переключає повільнііше ніж DREAMDOX 500s. Це все стосовно SPARK, а як буде на ENIGMA?

Відсутній oleh61

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1049
  • Рейтинг: +809/-6
  • Я тут,але мене не видно (Бурштин)
GI S8120
« Відповідь #35 : 17:48:06, 26 Червень 2012 »
а прочитати тему спочатку віра не дозволяє  ???   :2funny:   http://sat-ukraine.info/index.php/topic,10434.15.html
GI 8180 ! Samsung UE40D ! Samsung 5.1CH ! DiSEgS 8х1-75E+46Е+36E+31Е+13E+5E+4W ! TL-841ND ! W 7х64; SS 2 TV PVR;Samsung(23")

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5965
  • Рейтинг: +7558/-0
GI S8120
« Відповідь #36 : 19:02:38, 26 Червень 2012 »
Невеличкий огляд іміджів можна переглянути тут.

Для тестів можете скористатись готовим бекапом іміджа PKT-1613 GM990 E2 NEBULA v1 Image.
При викладенні файлів на сторонніх ресурсах (форумах, сайтах) обов'язково вказати адресу форуму sat-ukraine.info

Для подяк: Приват 4149625802083533 | WebMoney U234103583812 , Z275867729465


Відсутній olvilu

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 34
  • Рейтинг: +0/-0
GI S8120
« Відповідь #37 : 19:11:11, 26 Червень 2012 »
а прочитати тему спочатку віра не дозволяє  ???   :2funny:   http://sat-ukraine.info/index.php/topic,10434.15.html

З вірою все в порядку. Можливо з березня місяця щось змінілось і енігму вдосконалили?

Відсутній olvilu

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 34
  • Рейтинг: +0/-0
GI S8120
« Відповідь #38 : 19:13:20, 26 Червень 2012 »
Невеличкий огляд іміджів можна переглянути тут.

Для тестів можете скористатись готовим бекапом іміджа PKT-1613 GM990 E2 NEBULA v1 Image.

Дякую, про результат обов'язково відпишусь

Відсутній loza77

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 132
  • Рейтинг: +425/-0
GI S8120
« Відповідь #39 : 21:53:18, 26 Червень 2012 »
Сьогодні протестував файл Web-tv з повідомлення №35 від VictorZ. Українські канали не працювали, російські канали і фільми працювали  (фільмів там близько 1000 шт.-тому всі не перевіряв...).Тестував на Спарку 1.2.50.

Відсутній sergeny

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 464
  • Рейтинг: +172/-20
GI S8120
« Відповідь #40 : 06:27:46, 27 Червень 2012 »
Так і є.Непрацюють українські канали.
А от ігри ідуть,хоч я неігрок,просто загрузив і глянув.

Відсутній VictorZ!

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 605
  • Рейтинг: +289/-14
GI S8120
« Відповідь #41 : 06:35:20, 27 Червень 2012 »
Дуже добре, канали буду виправляти....
Orton 4100, GI S8120 + Strong DM2100, 30W-80E.  Волинь!

Відсутній roger5000

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1115
  • Рейтинг: +2748/-1
  • м Тернопіль
GI S8120
« Відповідь #42 : 17:46:19, 17 Липень 2012 »
дамп на основі останньої версії 1.2.52 для Gi 8120 4+5+13 працює карта "Хтра тв"

http://depositfiles.com/files/i2xt6co4m

Відсутній olvilu

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 34
  • Рейтинг: +0/-0
GI S8120
« Відповідь #43 : 13:18:47, 26 Липень 2012 »
Доброго  дня, ніяк не вдається запустити енігму. Пробував ось цей бек ап http://sat-ukraine.info/index.php/topic,11082.0.html все стає ресивер пише Cucc перегружається потім на екрані Е16 і все на пульт реагує тільки бликанням зеленого індекатора на табло. Заливав через лан и через юсб результат ідентичний. Також пробував ось цей бек ап http://giclub.tv/index.php?action=downloads;sa=view;down=637 результат один і той самий. Може хтось стикався з даною проблемою підкажіть в чому може бути проблема.

Відсутній roger5000

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1115
  • Рейтинг: +2748/-1
  • м Тернопіль
GI S8120
« Відповідь #44 : 18:02:22, 26 Липень 2012 »
прочитайте уважніше мануал по встановленні Е2, використовуйте кнопки які є на передні панелі приймача, повинно все вийти.

 

Списки каналів для Amiko 8900, GI S8120, Fulan I+, Dynavision Spark

Автор AstronomyРозділ Прошивка, плагіни, списки каналів

Відповідей: 86
Переглядів: 21729
Остання відповідь 21:23:45, 03 Квітень 2017
від Ogirok
Wicardd Emu - для приймачів Amiko Alien SHD-8900, GI S8120

Автор bodyanРозділ Плагіни

Відповідей: 54
Переглядів: 15269
Остання відповідь 20:24:34, 31 Січень 2017
від roshja
OsCam-Ymod для Spark (GI S8120, Amiko Alien SHD-8900...)

Автор bodyanРозділ Плагіни

Відповідей: 4
Переглядів: 2450
Остання відповідь 11:12:36, 15 Вересень 2015
від yura150480
Активація карти XtraTV на Fulan (Amiko 8900 Alien/GI S8120)

Автор rataРозділ Amiko SHD-8900 Alien

Відповідей: 22
Переглядів: 7247
Остання відповідь 13:19:45, 02 Лютий 2013
від skif001
Канали з Amiko Alien 8900 в Fulan Spark I+ та CI S8120 і навпаки

Автор dartdevilРозділ Прошивка, плагіни, списки каналів

Відповідей: 5
Переглядів: 3194
Остання відповідь 07:55:00, 09 Жовтень 2012
від slavon